pawcik1209 mężczyzna, 31
Włodowice
Nagrań: 12, Postów: 10
7 maja 2012 o 14:28
Zgłoś do moderacji
Witam.Na stronie z opisem problemu ,,buczenia'' sprawdzałem jaką mam wtyczkę no i wyświetla się kolor zielony czyli nie powinienem mieć tego problemu a jednak jest dokładnie tak samo jak wcześniej.
majkela kobieta
Nagrań: 42, Postów: 178
7 maja 2012 o 17:22
Zgłoś do moderacji
No ja tez mam kolor zielony i buczy
Muzyka budzi w sercu pragnienie dobrych czynów.....
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
8 maja 2012 o 08:23
Zgłoś do moderacji
Ja wciaz mam wersje 11.1.102.63 i jest dobrze ale konsekwentnie odrzucam nowe aktualizacje.
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
9 maja 2012 o 23:07
Zgłoś do moderacji
Ja mam wersję 10.3.183.18 i u mnie jest wszystko dobrze i odrzucam wszystkie aktualizacje .
smuggi mężczyzna, 30
Mazowieckie (tajne info)
Nagrań: 1, Postów: 12
11 maja 2012 o 00:06
Zgłoś do moderacji
ooo widzę że nie tylko ja mam ten problem
😃
Smugii
23 maja 2012 o 18:29
Zgłoś do moderacji
Mam problem taki jak każdy tutaj. Otóż nie mogę nagrać żadnej piosenki! Podczas nagrywania wszystko jest OK. Zawsze po skończeniu nagrywania odsłuchuję je. No i niestety słychać buczenie w podkładzie a mój głos jest strasznie przyciszony, chociaż mikrofon jest ustawiony na maxa. Sądziłam, że może naprawdę za cicho śpiewam, więc próbowałam jak najgłośniej umiem. I co ? I nic. Słychać chociaż trochę głośniej, ale nie wstawię tego na stronę. Nie umiem tego dokładniej opisać. I właściwie to nie wiem, czy to buczenie słychać tylko na moim komputerze, czy inni którzy odsłuchują moje nagrania, też to słyszą... Proszę o dokładne rozwiązanie lub chociaż maleńką wskazówkę. Naprawdę jest dla mnie bardzo ważne to żeby mieć jak najlepsze piosenki.
Wydaje mi się, że nie opisałam tego zbytnio dokładnie, więc zapraszam na mój profil i proszę o odsłuchanie nagrań. Wsłuchajcie się dokładnie. Jeśli znacie jakieś sposoby na pozbycie się "tego" (albo chociaż zagłuszenia "tego"
😉, to proszę o jak najszybsze poinformowanie mnie na moim profilu, przez wiadomość na iSing lub mailem (dariapiotrzkowska@wp.pl)
Ta, Która Nigdy Nie Zazna Szczęścia ;c
23 maja 2012 o 18:35
Zgłoś do moderacji
piotrek10020 pisze:
Ja mam wersję 10.3.183.18 i u mnie jest wszystko dobrze i odrzucam wszystkie aktualizacje .
Dzięki za podpowiedź
😉 Właśnie instaluję to, co poleciłeś i mam nadzieję, że mój problem się skończy !
Ta, Która Nigdy Nie Zazna Szczęścia ;c
piotrek10020 mężczyzna, 32
Białystok
Nagrań: 1858, Postów: 347
23 maja 2012 o 23:12
Zgłoś do moderacji
Przesłuchałem Twoje nagrania nie słyszę buczenia czasami masz w nagraniach przester co do za głośnego podkładu to jak go dodajesz ? przez opcję zapisz z podkładem czy przez miks stereo ? odpisz to może pomogę
😉 .
majkela kobieta
Nagrań: 42, Postów: 178
28 maja 2012 o 11:58
Zgłoś do moderacji
Ktos moze mi napisac ,., albo podac linka tej wersji 10.3.183.18?
Muzyka budzi w sercu pragnienie dobrych czynów.....
28 maja 2012 o 20:07
Zgłoś do moderacji
Ja mam tą nowszą wersię i jest na czerwono i buczy
Natalka
2 czerwca 2012 o 19:20
Zgłoś do moderacji
U mnie jest już wszystko ok! Mialam ustawione (zaznacz) na mono i stereo
Natalka
3 czerwca 2012 o 13:16
Zgłoś do moderacji
Ale mi tu się pojawia problem, bo otóż korzystam stale z wyszukiwarki Google Chrome, a wersja wtyczki Flash jest w kolorze czerwonym! Wchodzę na stronę do pobrania najnowszej wtyczki, a tu mi pisze że już ją mam. O co chodzi?