15 lipca 2013 o 21:27
Zgłoś do moderacji
W zupełności zgadzam się z użytkownikiem - bazyli -
takie nagrania powinny byc od razu kasowane, taki ktoś nie ma skrupułów a już na pewno kultury
przecież tu jest mnóstwo dzieci, A SZANOWNI MODERATORZY ŚPIĄ !!!
Nie nazwę tego tak jak powinienem,bo kultura mim na to nie pozwala,powiem tylko:
SKANDAL !!!!!
2 sierpnia 2013 o 21:46
Zgłoś do moderacji
zeby na tym pasku co jest wyloguj, w szufladce moje nagrania było dodaj nagranie i wybrac miejsce na dysku gdzie znajduje się nagranie.bo nie kazdemu na ising ladnie nagrywa się piosenka a z yt jest za dużo kręcenia.
muzykalnajaa kobieta, 27
Okolice miasta :D
Nagrań: 3, Postów: 262
2 sierpnia 2013 o 21:47
Zgłoś do moderacji
paulina9524 pisze:
zeby na tym pasku co jest wyloguj, w szufladce moje nagrania było dodaj nagranie i wybrac miejsce na dysku gdzie znajduje się nagranie.bo nie kazdemu na ising ladnie nagrywa się piosenka a z yt jest za dużo kręcenia.
To by już wszyscy dodawali za darmo, a Ising musi zarabiać.....
ale +.
Warto mieć marzenia i wierzyć, ze się spełnią ! ♫
muzykalnajaa kobieta, 27
Okolice miasta :D
Nagrań: 3, Postów: 262
2 sierpnia 2013 o 21:50
Zgłoś do moderacji
bazyli pisze:
Bardzo bym chciał, aby moderatorzy właściwie reagowali, jeśli użytkownicy naruszają regulamin iSing. Jakiś czas temu zgłosiłem do moderacji nagranie, które moim zdaniem przynajmniej w kilku punktach narusza regulamin:
http://ising.pl/nagranie/KYU4P6Vh5Nw,Magik6708-Pocaluj_mnie_w_dupe
Jestem zdegustowany taką twórczością!!! Reakcja była taka, że oznaczono nagranie klauzulą ''18+''...co wg mnie zwiększy jeszcze ilość osłuchań tego ''hiciora''. Gdzie dobre obyczaje i kultura??? Wstyd panowie moderatorzy!!!! O co tu chodzi? Jak nie wiadomo o co chodzi, to pewnie chodzi o...niech każdy sobie interpretuje jak chce...
Masz rację. Co z tego jak każdy moze dać ,,Tak wchodzę,, . Mogli by przynajmniej zrobić że Ci którzy mają na ISIngu zaznaczony wiek 18 lat to automatycznie wchodzą.......
Warto mieć marzenia i wierzyć, ze się spełnią ! ♫
13 sierpnia 2013 o 14:30
Zgłoś do moderacji
OGÓLNIE:
To powinno zostać zmienione: strona iSing powinna pytać udzi, którzy logują się przez facebooka, czy życzą sobie opublikowania na innym portalu ORAZ w przypadku takiego logowania się, nie powinno to blokować założenia własnego konta na iSing. Moderatorzy powinni zwrócić uwagę na to, że logowanie się przez face może być dla niektórych bardziej tymczasowe niż stałe.
A TO DOKŁADNIEJSZE WYJAŚNIENIE:
Kiedy pierwszy raz pojawiłam się na iSing, żeby zaśpiewać, musiałam się zalogować, a ponieważ nie miałam jeszcze konta, najwygodniej było mi zalogować się przez facebooka. Po opublikowaniu kilku klipów, przypadkiem zauważyłam, że na moim profilu, na fejsie, ukazały się publicznie moje nagrania. Nie pobało mi się to, bo chciałam zachować to tylko dla użytkowników iSing, a przeciez na publikację nie wyraziłam żadnej zgody!
Kilka dni później chciałam założyć tu swoje własne konto, bez połączenia z facebookiem, ale okazało się, że "mój mail jest już w użyciu." A to przeciez nie do końca prawda, bo mail, którym się posługiwałam był użyty w założeniu konta na fejsie, nie na iSing.
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
13 sierpnia 2013 o 16:33
Zgłoś do moderacji
@magkol99 w edycji profilu możesz zmienić, że nie chcesz aby Twoje nagrania były publikowane na facebook'u.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
28 sierpnia 2013 o 14:04
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z wypowiedziami paru osób powyżej. Dzieci powinny śpiewać piosenki typowo dziecięce i przesiadywać na ising-mini.
mln0va kobieta, 24
Nagrań: 20, Postów: 14
9 września 2013 o 21:13
Zgłoś do moderacji
Mogłoby być takie coś, że w łatwy sposób można wyszukać nagrania z yt. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Tak jakby "wyszukiwarka nagrań", że wpisywałoby się tytuł jakiejś piosenki i jeśli istniałyby takie nagrania, to by się wyświetliły. Oczywiście nagrania tylko użytkowników ising, nie wiem, czy ktoś zrozumie ...
matheo91 mężczyzna, 33
Nagrań: 7, Postów: 87
10 września 2013 o 10:34
Zgłoś do moderacji
wiec tak...
gdybym ja chcial napisac co mozna by bylo zmienic na ising zajelo by mi to dzien, ale gdybym chcial napisac co TRZEBA KONIECZNIE zmienic to zajelo by to tydzien....
owszem zgadzam sie z tym ze powinna byc wyszukiwarka nagran, to znacznie ulatwilo by sprawe, ponadtto uwazam ze 5 nowych piosenek tygodniowo to stanowczo za malo, co do ising mini to zgadzam sie, po to ktos stworzyl taka mozliwosc aby dzieci wlasnie tam spiewaly swoje piosenki, tzn nie mowie ze do 18 lat, ale np tak do 12-14, ponadto co do rankingu dnia, uwazam ze zdecydowanie jest on niesprawiedliwie zliczany... powinni jakos to zmienic....
Jeśli Twoje Serce jest tak wielkie
jak marzenia,
to wiedz że osiągniesz o wiele więcej.
kamek92 mężczyzna, 32
Nagrań: 14, Postów: 4
19 października 2013 o 08:04
Zgłoś do moderacji
Chcialbym zeby bylo wiecej piosenek z lat 80-tych i 90-tych, a nie tylko hity z ostatnich 5 lat, tez chcialbym zobaczyc tu piosenki w innych jezykach niz tylko polski i angielski
4 grudnia 2013 o 18:41
Zgłoś do moderacji
Aby można było zarabiać
Siemanko / Marta się zwiem i 15 lat se mam jak mam zbyt dużo hejtów to chce się pociąc linijką / Normalnie . :*
wokal666 mężczyzna, 32
Nagrań: 12, Postów: 5
27 grudnia 2013 o 15:25
Zgłoś do moderacji
Przepraszam ze wstawiam to tu ale szukam pomocy