Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
miscorpio pisze:
Nie wyszukuje utworów z YT, a powinna. Strasznie mnie to irytuje, kiedy chcę odnaleźć covery moich ulubionych piosenek zrobione przez isingowiczów. Jasne, mogę grzebac na YT, przekopując się przez tysiące nagrań. Wolałabym tutaj, przez mniej:/
filipzkonopi pisze:
miscorpio pisze: Nie wyszukuje utworów z YT, a powinna. Strasznie mnie to irytuje, kiedy chcę odnaleźć covery moich ulubionych piosenek zrobione przez isingowiczów. Jasne, mogę grzebac na YT, przekopując się przez tysiące nagrań. Wolałabym tutaj, przez mniej:/
Gdyby tytuł był u kazdego uzytkownika taki sam to mozliwe ze mialo by to sens. Niestety wiekszosc poza tytułem dopisuje np własną nazwe profile co powodowało by błedy w wyszukiwaniu.
miscorpio pisze:
filipzkonopi pisze:miscorpio pisze: Nie wyszukuje utworów z YT, a powinna. Strasznie mnie to irytuje, kiedy chcę odnaleźć covery moich ulubionych piosenek zrobione przez isingowiczów. Jasne, mogę grzebac na YT, przekopując się przez tysiące nagrań. Wolałabym tutaj, przez mniej:/
Gdyby tytuł był u kazdego uzytkownika taki sam to mozliwe ze mialo by to sens. Niestety wiekszosc poza tytułem dopisuje np własną nazwe profile co powodowało by błedy w wyszukiwaniu.
Bez jaj, powinno wyszukiwać po jednym słowie nawet😉
Edytowano 20 listopada 2012 o 12:26.
W pewnym czasie, nawet Ci najbliżsi odejdą.. ;(
pluszakovvax3 pisze:
wiki7103 pisze:Aby ising.pl PLUS powinno być darmowe 🙂
Żeby zbankrutowali i zamknęli stronę ?
nacia3221 pisze:
pluszakovvax3 pisze:wiki7103 pisze:Aby ising.pl PLUS powinno być darmowe 🙂
Żeby zbankrutowali i zamknęli stronę ?
A fb, yt są darmowe i jakoś nie bankrutują 😕
Łódź / Żelkolandia
♪
wiki7103 pisze:
Aby ising.pl PLUS powinno być darmowe 🙂
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
-
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej