11 kwietnia 2012 o 16:56
Zgłoś do moderacji
Jeżeli macie jakieś propozycje to piszczcie.
Edytowano 11 kwietnia 2012 o 17:21.
Konto usunięte
11 kwietnia 2012 o 16:57
Zgłoś do moderacji
albumy ze zdjeciami ??????? a to portal karaoke czy fotka.pl ??
komar106 mężczyzna, 38
Wrocław
Nagrań: 290, Postów: 621
11 kwietnia 2012 o 17:19
Zgłoś do moderacji
Ja bym przed rejestracją zrobił testy psychologiczne
😛...
a co do propozycji z 1 postu... po co wszystko ma przyjmować kształt FB?? Tu się śpiewa, a jak ktoś chce zdjęcia to można posiedzieć troszke dłużej i wstawić do nagrania
Koniec!!
😛
http://komar106.wrzuta.pl/
nono73 kobieta, 25
Nagrań: 1, Postów: 47
18 kwietnia 2012 o 17:33
Zgłoś do moderacji
ja bym chciała aby za isinga Plus nie trzeba było płacić
Ślicznaaa ;*** xd
2 maja 2012 o 11:04
Zgłoś do moderacji
Pomyślałam, że jakby się chłopakom nudziło i chcieli znów zmieniać wygląd strony albo rozkład komponentów na profilach to mogliby pomyśleć o jednym dodatku
🙂
Mianowicie "utwory dedykowane", żeby po nagraniu piosenki można było w opcjach dodać dla kogo (np. z puli znajomych użytkownika) jest dane nagranie, żeby w opisie nagrania automatycznie dodawane było info dla kogo jest dedykowane z odnośnikiem do jego profilu i żeby info o tym, że ktoś nagrał dla Ciebie piosenkę wyskakiwało Ci w powiadomieniach, tym samym tropem może iść dodawanie współwykonawcy przy nagraniach duetowych lub zespołowych, oszczędziłoby to komentarzy w stylu: "To nie Ty śpiewasz!", "A kto z Tobą śpiewa?", "A co to za męski głos?", "Mógłbyś napisać z kim śpiewasz.", "To Twoja mama?", "Jesteście rodziną? Fajnie!", bo ludzie często komentują nie czytając opisu.
To tylko sugestie ;>
Buź!
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
2 maja 2012 o 11:38
Zgłoś do moderacji
Przy rankingu dnia mógł by być taki licznik z cyferka ile osób zagłosowało na dane nagranie.
MUZYKA? = ŻYCIE !
2 maja 2012 o 11:38
Zgłoś do moderacji
Przy rankingu dnia mógł by być taki licznik z cyferka ile osób zagłosowało na dane nagranie.
MUZYKA? = ŻYCIE !
ftalo mężczyzna, 29
RTA
Nagrań: 51, Postów: 220
4 maja 2012 o 02:48
Zgłoś do moderacji
Zlikwidować ten automat co mi przełącza nagrania z subskrypcji.
Teraz to jest tak,że słucham i piszę komentarz,a tu nagle strona znika i wchodzi następna piosenka z subskrypcji.No sorry,ale to jest popierd...ne. Wyłączenie javascript nic nie da,bo odtwarzacz zniknie całkiem.
Teraz jedynym ratunkiem na tę sytuację jest albo pisać krótki komentarz ,albo go pisać przed odsłuchaniem nagrania,albo pisać w notatniku i potem wkleić-wtedy się na pewno nie skasuje.
4 maja 2012 o 09:47
Zgłoś do moderacji
w wiekszych konkursach nie powinny byc brane pod uwage nagrania z youtube, bo nie pokazuja one jak faktycznie ktos spiewa. na ogol sa one nagrywane 'po wersie', obrobione, z efektami. bardzo czesto osoby umieszczajace nagrania z yT maja kogos od masteringu, kogos kto sie zna na obrobce dzwieku. takie nagrania wtedy maja sie nijak do nagran 'z buta' czyli isingowych, gdzie niczego nie ukryjesz
widze wiecej, wiem wiecej, tak to jest mniej wiecej...
5 czerwca 2012 o 13:16
Zgłoś do moderacji
Dużo osób z isingu ma problemy techniczne, które zgłasza do pomocy . Niestety po wysłaniu takiej informacji nie ma na naszym koncie śladu, tego co wysłaliśmy. Ciekawa jestem jak dużo osób zostaje bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Dobrze byłoby , gdyby opcja wysłania wiadomości była możliwa z"poczty" naszego konta. Co o tym myślicie?
No kochani ! Jestem w szoku. Wczoraj wysłałam zgłoszenie do "pomocy" o problemach z nagrywaniem, przed paroma minutami ( tzn po 20 następnego dnia) sprawdziłam - działa
🙂 Wprawdzie żadnej informacji nie dostałam ale skuteczność w tej sytuacji przebiła moje oczekiwania. Szacun " Wielki Bracie"
🙂)
Edytowano 5 czerwca 2012 o 20:38.
13nastka
5 czerwca 2012 o 14:08
Zgłoś do moderacji
No i jeszcze bardzo denerwują mnie te różne spamy, wiadomości "łańcuszki" . Myślę, że admin po zgłoszeniu takiego delikwenta , że rozsyła tego typu wiadomości powinien blokować, albo usuwać mu konto. Uczestnictwo na tym portalu chyba nie na tym polega, aby różne bzdury rozsyłać?
Proszę zgłaszajcie loginy osób, których uczestnictwo tutaj polega na rozsyłaniu tym podobnych informacji. Niech nie zaśmiecają tego portalu.
Edytowano 17 czerwca 2012 o 13:15.
13nastka
8 czerwca 2012 o 13:10
Zgłoś do moderacji
Fajnie byłoby , aby każdy miał na swoim koncie, taki np przesuwający się pasek z możliwością naniesienia informacji ( co u nas ciekawego, nowego, czym się smucimy albo radujemy itd, jakie mamy plany ). Jak to się nazywa-awatar?
13nastka
paulina234 kobieta, 32
Starogard Gdański
Nagrań: 559, Postów: 482
8 czerwca 2012 o 13:44
Zgłoś do moderacji
fajnie by bylo jakby nasz kochany ising dodal wiecej piosenek. Np jakies bo niemiecku na piosenki lafee albo zcalacce
Niemand fragt nach deinen trenenn
Fur in bist du nur ein Madchen in Regen