Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 10 czerwca 2013 o 10:39 przez moderatora.
I love you :D
Kochaj życie!
naitine14 pisze:
4szyszka pisze:Jedno mi się BARDZO w iSingu nie podoba...
Ranking dnia wygrywają ciągle te same osoby..
Co nie pozwala wybić się innym talentom...
Dobre covery kiszą się nieodkryte TYLKO dlatego, że:
a) nie mają plusa,
😎 nie mają znajomości...
To jest według mnie chore, bo są osoby, które mają po kilkanaście Nagrań Dnia, Po kilka w jednym miesiącu: ba, zdarzają się nawet dwa w ciągu jednego tygodnia!!! A są tutaj użytkownicy ze wspaniałymi głosami, jednak nie mający 'sławnych na isingu' znajomych, dlatego ich nagrania są zsuwane w kąt, nie mają szans wygrywać w rankingach czy choćby konkursach. Zauważyłam, że wyróżnione są zawsze nagrania osób, które mają/miały plusa bądź wieeeelu 'sławnych' tutaj znajomych, którzy im pomogli.
Ludzie, czy tylko mając plusa można coś osiągnąć?!! Dajcie szansę też innym!
Bardzo nie podoba mi się fakt, że w rankingu ciągle widzę te same osoby... Po prostu one są ciągle promowane, mimo że promocję mają dużą już, a innych się spycha w kąt. Wszystkie konkursy, wszystko, wygrywają ciągle te same osoby.
To nie jest sprawiedliwe.
Pomyślcie nad tym!
ZGADZAM SIE W 100% !
Kochaj życie!
Marli
bazyli pisze:
Bardzo bym chciał, aby moderatorzy właściwie reagowali, jeśli użytkownicy naruszają regulamin iSing. Jakiś czas temu zgłosiłem do moderacji nagranie, które moim zdaniem przynajmniej w kilku punktach narusza regulamin:
http://ising.pl/nagranie/KYU4P6Vh5Nw,Magik6708-Pocaluj_mnie_w_dupe
Jestem zdegustowany taką twórczością!!! Reakcja była taka, że oznaczono nagranie klauzulą ''18+''...co wg mnie zwiększy jeszcze ilość osłuchań tego ''hiciora''. Gdzie dobre obyczaje i kultura??? Wstyd panowie moderatorzy!!!! O co tu chodzi? Jak nie wiadomo o co chodzi, to pewnie chodzi o...niech każdy sobie interpretuje jak chce...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej