Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mortygirl pisze:
No wiesz ja wychodzę z założenia, iż jest ryzyko - jest zabawa🙂 nikt Ci nigdy tak naprawdę sukcesu nie zagwarantuje...
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
croc pisze:
Neomusic, nie przejmuj się 😛 Reakcja jest taka, bo nie jesteś pierwszy tu i nie dziesiąty z taką propozycją wielkich światowych karier, a nie mając nic do zaprezentowania. Wypromowanie gwiazdy odbywa się chyba jednak trochę inaczej niż Ci się wydaje i w naszym kraju talent nie jest wcale czynnikiem najważniejszym.
Piotr "Piter" Baranowski
croc pisze:
Im bardziej przyglądam się naszemu showbiznesowi tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że karierę (mówimy o pierwszej lidze) robią tylko ludzie, którymi łatwo manipulować (bez pomysłu na siebie). Fenomenem jest dla mnie jak np. taka Gosia Andrzejewicz zrobiła u nas karierę, nie mając żadnych (czyt. ŻADNYCH!) scenicznych atutów...
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
croc pisze:Im bardziej przyglądam się naszemu showbiznesowi tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że karierę (mówimy o pierwszej lidze) robią tylko ludzie, którymi łatwo manipulować (bez pomysłu na siebie). Fenomenem jest dla mnie jak np. taka Gosia Andrzejewicz zrobiła u nas karierę, nie mając żadnych (czyt. ŻADNYCH!) scenicznych atutów...
sie zgodzę😛
żadnych😃D
😃DDD
croc pisze:
Gosia Andrzejewicz + cycki - pieprzyki = Gosia Andrzejewicz z cyckami i bez pieprzyków 🙁
Piotr "Piter" Baranowski
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 10:36. Powód: Temat wyczerpany. Niewłaściwy dział.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej