Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
mortygirl pisze:
No wiesz ja wychodzę z założenia, iż jest ryzyko - jest zabawanikt Ci nigdy tak naprawdę sukcesu nie zagwarantuje...
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
croc pisze:
Neomusic, nie przejmuj sięReakcja jest taka, bo nie jesteś pierwszy tu i nie dziesiąty z taką propozycją wielkich światowych karier, a nie mając nic do zaprezentowania. Wypromowanie gwiazdy odbywa się chyba jednak trochę inaczej niż Ci się wydaje i w naszym kraju talent nie jest wcale czynnikiem najważniejszym.
Piotr "Piter" Baranowski
![]()
croc pisze:
Im bardziej przyglądam się naszemu showbiznesowi tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że karierę (mówimy o pierwszej lidze) robią tylko ludzie, którymi łatwo manipulować (bez pomysłu na siebie). Fenomenem jest dla mnie jak np. taka Gosia Andrzejewicz zrobiła u nas karierę, nie mając żadnych (czyt. ŻADNYCH!) scenicznych atutów...
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
croc pisze:Im bardziej przyglądam się naszemu showbiznesowi tym coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że karierę (mówimy o pierwszej lidze) robią tylko ludzie, którymi łatwo manipulować (bez pomysłu na siebie). Fenomenem jest dla mnie jak np. taka Gosia Andrzejewicz zrobiła u nas karierę, nie mając żadnych (czyt. ŻADNYCH!) scenicznych atutów...
sie zgodzę
żadnychD
DDD
![]()
croc pisze:
Gosia Andrzejewicz + cycki - pieprzyki = Gosia Andrzejewicz z cyckami i bez pieprzyków
Piotr "Piter" Baranowski
![]()
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 10:36. Powód: Temat wyczerpany. Niewłaściwy dział.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej