Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
![]()
![]()
Piotr "Piter" Baranowski
![]()
Edytowano 7 marca 2012 o 21:11.
Piotr "Piter" Baranowski
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
ale uroczy offtopik się tworzy
Piotr "Piter" Baranowski
![]()
neomusic pisze:
Witam
Od wielu lat działam w branży muzycznej i chętnie pomogę tym faktycznie uzdolnionymKrótko mówiąc szukam ludzi, których warto wypromować i dać im szansę zaistnieć na rynku
Wymagam:
- minimum 17 lat
- faktyczny talent wokalny, nie domniemany
- dobra prezencja
- zorientowanie na sukces i gotowość do poświęceń dla muzyki
Z racji , że nie mam aż tyle czasu,. by słuchać każdego nagrania na tej stronie, proszę o pomoc
Podsyłajcie mi ciekawe nagrania , które Waszym zdaniem zaslugują na uwagę. Wasze, lub kogoś, kogo "wyhaczyliście" w serwisie
Czekam pod mailem: piotr@hqt.be lub po prostu piszcie do mnie wiadomości na tym serwisie.
Pozdrawiam!
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
aniagit pisze:
neomusic nikt Cie do tablicy nie wywoływał.
Chodzi o to ,że chcesz mić wszystko podane jak na tacy."Przejdź"sie sam po profilach ,znajdź kogoś kto jest godny Twojej uwagi i problem będziesz miał rozwiązany.Masz 27 lat a doświadczenie w branżach jak 60 latek .Gratuluję bardzo.Piszesz żebyśmy nie brali pod uwagę wylicznki na temat doświadczeń.No tak ..po tak obszernym wychwaleniu się na pewno nikt tego pod uwagę nie weżmie.Każdy w pracy musi dać coś z siebie .Więc jeśli to Twoje zajęcie rusz się i zacznij porządne łowy a nie umieszczasz post na forum i myślisz ,że wszscy zlecą się jak na ciepłe bułeczki.
Piotr "Piter" Baranowski
nie wszystko złoto co się świeci...
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 10:36. Powód: Temat wyczerpany. Niewłaściwy dział.
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej