Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
Piotr "Piter" Baranowski
Edytowano 7 marca 2012 o 21:11.
Piotr "Piter" Baranowski
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
ale uroczy offtopik się tworzy😛
Piotr "Piter" Baranowski
neomusic pisze:
Witam 🙂
Od wielu lat działam w branży muzycznej i chętnie pomogę tym faktycznie uzdolnionym 🙂 Krótko mówiąc szukam ludzi, których warto wypromować i dać im szansę zaistnieć na rynku 🙂
Wymagam:
- minimum 17 lat
- faktyczny talent wokalny, nie domniemany 😉
- dobra prezencja
- zorientowanie na sukces i gotowość do poświęceń dla muzyki
Z racji , że nie mam aż tyle czasu,. by słuchać każdego nagrania na tej stronie, proszę o pomoc 😉
Podsyłajcie mi ciekawe nagrania , które Waszym zdaniem zaslugują na uwagę. Wasze, lub kogoś, kogo "wyhaczyliście" w serwisie😉
Czekam pod mailem: piotr@hqt.be lub po prostu piszcie do mnie wiadomości na tym serwisie.
Pozdrawiam!🙂
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
aniagit pisze:
neomusic nikt Cie do tablicy nie wywoływał.
Chodzi o to ,że chcesz mić wszystko podane jak na tacy."Przejdź"sie sam po profilach ,znajdź kogoś kto jest godny Twojej uwagi i problem będziesz miał rozwiązany.Masz 27 lat a doświadczenie w branżach jak 60 latek .Gratuluję bardzo.Piszesz żebyśmy nie brali pod uwagę wylicznki na temat doświadczeń.No tak ..po tak obszernym wychwaleniu się na pewno nikt tego pod uwagę nie weżmie.Każdy w pracy musi dać coś z siebie .Więc jeśli to Twoje zajęcie rusz się i zacznij porządne łowy a nie umieszczasz post na forum i myślisz ,że wszscy zlecą się jak na ciepłe bułeczki.🙂
Piotr "Piter" Baranowski
nie wszystko złoto co się świeci...
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 10:36. Powód: Temat wyczerpany. Niewłaściwy dział.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej