Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
MUZYKA? = ŻYCIE !
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
"Poszukuję 2 facetów , wiek 19-23 lata , ZWARIOWANYCH , przystojnych, kreujących się na "maczo"
ja jestem przystojna i mam okulary sloneczne w których mogę wyglądać na maczo😃DD
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
unexpected pisze:
Może więc zamiast suchych faktow poopowiadaj kogo udało ci sie wypromowac? Pokaz efekty pracy? 🙂
Piotr "Piter" Baranowski
Specjalista MyMusic A&R / Łowca Talentów , Dyrektor #talentobranie
Dyrektor i Developer Fandoms.pl
neomusic pisze:
unexpected pisze:Może więc zamiast suchych faktow poopowiadaj kogo udało ci sie wypromowac? Pokaz efekty pracy? 🙂
Pracuję obecnie nad dwoma projektami, za wcześnie by je ujawniać. Efekty niedługo - przekonasz się.
unexpected pisze:
neomusic pisze:unexpected pisze:Może więc zamiast suchych faktow poopowiadaj kogo udało ci sie wypromowac? Pokaz efekty pracy? 🙂
Pracuję obecnie nad dwoma projektami, za wcześnie by je ujawniać. Efekty niedługo - przekonasz się.
Dlategom ciekawy ;] nie neguje tego co robisz tylko jak juz cos proponujesz chce zobaczyc efekty by samemu uznac czy warto podjac wspolprace. Mam nadzieje ze rozumiesz ;]
Piotr "Piter" Baranowski
unexpected pisze:
nie neguje tego co robisz tylko jak juz cos proponujesz chce zobaczyc efekty by samemu uznac czy warto podjac wspolprace.
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
unexpected pisze:nie neguje tego co robisz tylko jak juz cos proponujesz chce zobaczyc efekty by samemu uznac czy warto podjac wspolprace.
przecież to czy współpraca zostanie podjęta zależy już tylko od autora wątku oraz wytwórni 😃 a nie od osoby, która jest chętna. Przecież nie wiadomo czy dana persona spełnia ichne oczekiwania etc. 🙂
Na tym portalu chyba bez offtopów dzień stracony LOL
Edytowano 7 marca 2012 o 22:05.
Piotr "Piter" Baranowski
mortygirl pisze:
unexpected pisze:nie neguje tego co robisz tylko jak juz cos proponujesz chce zobaczyc efekty by samemu uznac czy warto podjac wspolprace.
przecież to czy współpraca zostanie podjęta zależy już tylko od autora wątku oraz wytwórni 😃 a nie od osoby, która jest chętna. Przecież nie wiadomo czy dana persona spełnia ichne oczekiwania etc. 🙂
unexpected pisze:
mortygirl pisze:unexpected pisze:nie neguje tego co robisz tylko jak juz cos proponujesz chce zobaczyc efekty by samemu uznac czy warto podjac wspolprace.
Wiem o tym. Poprostu jesli potencjalnie chcialbym sie zglosic to chce zobaczyc efekty pracy z poprzednimi osobami.
<<''Break Me, Shake Me''>>
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 10:36. Powód: Temat wyczerpany. Niewłaściwy dział.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej