Konto usunięte
24 stycznia 2012 o 01:32
Zgłoś do moderacji
Ja tu jeszcze widze inny problem, taki przerost ambicji nad mozliwosciami. Pyta sie 12-to latek jaki program do nagrywania a tu odrazu odpowiedz, Cool Edit, Cubase, Protools. Wiec skad ma ten chlopak wziac taki program, sciaga go. Problem polega na tym ze jeszcze wieki przed nim zanim zrozumie dzialanie tego programu. Ja sie pytam po co ci dziecko ten program skoro masz darmowy ktory zrobi taka sama robote i do tego bedziesz mial go legalnie? O co tu chodzi o jakiś szpan a jednoczesnie jawne łamanie porawa?
Konto usunięte
24 stycznia 2012 o 01:33
Zgłoś do moderacji
Filip - miałem na myśli to "dochodzenie do wszystkiego samemu". Ludzie nie mają czasu ani ochoty bawić się w dochodzenia. Jest tendencja do ufania mediom i to dobrze. Ja też im ufam w pewnym stopniu. Trzeba korzystać z tego, że ktoś za nas już się czegoś dowiedział.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
24 stycznia 2012 o 01:34
Zgłoś do moderacji
ja tam korzystam z audacity i jest good. xD
Chociaz w Cool edicie też czasem szumy czyszczę.. I oczywiście mam go nielegalnie.
😛
Konto usunięte
24 stycznia 2012 o 01:36
Zgłoś do moderacji
No widzisz croc to ja mam inaczej , jestem ambitny i jak czegos potrzebuje to szukam u żródła. Ludzie nie maja czasu to znaczy ze sa leniwi. Nie zabłysnełeś z tą wypowiedzią.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
24 stycznia 2012 o 01:38
Zgłoś do moderacji
Pani na ćwiczeniach z Socjologii mówiła mi co innego.
🙁
Poza tym różne media pokazują czasem dany problem z zupełnie innej strony, pokazują odmienne stanowiska. W obliczu takich zdarzeń nie wiem komu wierzyć. ;( Szkoda, że nie jestem zombiakiem.
🙁
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
24 stycznia 2012 o 01:38
Zgłoś do moderacji
BoCian, nie wierz nikomu.
😃
Każdy chce Cię wykorzystać.
😛
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
24 stycznia 2012 o 01:44
Zgłoś do moderacji
Jakiś czas temu byłem w kościele i uwierzyłem we wszystko, co mówił ksiądz. Kilka dni później przyszli do mnie Świadkowie Jehowy i mówili zupełnie co innego. Mało tego... po dwóch dniach poznałem dziewczynę, która wyznaje wiarę protestancką, mówiła jeszcze coś innego. Nie wiedziałem komu wierzyć, więc pomyślałem, że wejrzę w media i rozwiążą mój dylemat. Więc wejrzałem. TV Trwam mówiła jedno, Strażnica drugie, a portal protestanci.org trzecie. Mam wierzyć mediom, kiedy słowa jednych wykluczają słowa drugich? Please... to zakrawa o naiwność.
🙂
Konto usunięte
24 stycznia 2012 o 01:46
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
Ludzie nie maja czasu to znaczy ze sa leniwi.
To raczej wygląda tak, jakbyś Ty miał tego czasu za dużo. Owszem, są ludzie leniwi. Ale są też tacy, których pochłania ich dziedzina i nie mają ochoty się zagłębiać w inną.
Jesteś ambitny? To dobrze. Ja też jestem i to cholernie. Ale jak łyżwiarz figurowy mówi, że dana para zatańczyła rewelacyjnie, to wierzę mu na słowo. Nie zgłębiam od razu tajników tego sportu, bo mam go w dupie.
Dobranoc.
Edytowano 24 stycznia 2012 o 01:46.
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
24 stycznia 2012 o 10:07
Zgłoś do moderacji
bocin pisze:
Nie. Sugeruję, że ja jestem przestępcą.
Jak ściągniesz film/muzykę/grę na komputer to
nie popełnisz przestępstwa
NIE !
Bo to jest pobranie a nie żadna kradzież. Jeśli używasz tego na
własny użytek - nie będziesz nikomu (kolegom,koleżankom,przyjaciołom,internautom) przekazywać takich plików (rozpowszechniać) to możesz takich plików używać. Każdy prawnik ci to powie. Więc o czym my tu rozmawiamy.
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh
greenpath mężczyzna, 30
Nagrań: 86, Postów: 1135
24 stycznia 2012 o 10:09
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
greenpath pisze:
A może od razu niech rząd mi założy podsłuch na telefon i pod dom szpiega wyślą, niech nagrywają moje rozmowy na skype albo niech czytają moje e-maile i sms-y, co ? Tak będzie najprościej. I możecie (co niektórzy) już dziś zacząć bronić tego złodziejskiego rządu..
A gdzie przeczytałes o tym ze załozą ci podsłuch albo będa czytać emaile albo smsy?
O luuudzie, czy ty musisz być taki dosłowny ?!?
Przecież pisałem to z ironią.
A, jak byś nie wiedział : Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.
A i chciałem wam pogratulować kolejnej strony spamu na forum, pisanie jakiś śmieci to może i w waszym stylu ale dajcie żyć moderatorowi - on też chce mieć trochę spokoju...
http://www.plemiona.pl/8550629-52488-pl75.html?ref=player_invite_linkrl&ik=pILh