Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
anitabednaruk pisze:
A w ogóle to czym Wy się przejmujecie - koniec świata w tym roku, a przecież musi następować stopniowo, nie? Nie można tak hop siup, ciarabach i koniec świata bęc.
nie wszystko złoto co się świeci...
anitabednaruk pisze:
Rech, rech 😃
Zapragnęłam dzisiaj ściągnąć sobie MS Office, bo już niedługo nie będzie można i doopa... wszystkie linki nieaktywne :-( Ktoś ma?
Trza mi Excela i się ocknęłam z ręką w nocniku robiąc pracę w Notatniku 😃😃
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Szybko trza zdzierac seriale zeby sobie ogladanac na zas xD
Potem dostane dozywocie za kradziez... w sumie to sie chyba bardziej zacznie oplacac ludzi bic, okradac i gwalcic... pewnie kary za to beda mniejsze...
croc pisze:
Anita - ściągnij sobie po prostu triala. No chyba, że już miałaś i minął 🙂
xbakusdaniox pisze:
anitabednaruk pisze:Rech, rech 😃
Zapragnęłam dzisiaj ściągnąć sobie MS Office, bo już niedługo nie będzie można i doopa... wszystkie linki nieaktywne :-( Ktoś ma?
na chomikuj jest
bocin pisze:
Kaspo, nie martw się. Będziemy kraść oryginały. 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
888888 pisze:
znaczy się coś jeszcze wymyślą?😃DD
anitabednaruk pisze:
xbakusdaniox pisze:anitabednaruk pisze:Rech, rech 😃
na chomikuj jest
Rzuć linkiem 😃😃 (nienawidze czegoś szukać na chomiku, bo przeważnie jest za dużo treści, a za mało konkretów, czyt. umieszczający często piszą bzdury w tytułach plików, nabierasz się i ciągniesz, a to jakieś demo albo cuś) 🙂
Edytowano 24 stycznia 2012 o 21:09.
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
anitabednaruk pisze:
888888 pisze:
znaczy się coś jeszcze wymyślą?😃DD
Serce mi mówi, że Kaczyński wstanie z grobu, ale to już w końcowej fazie apokalipsy.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej