bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
24 stycznia 2012 o 01:04
Zgłoś do moderacji
Nie skończyły. Czytam co piszesz. To na górze poprzedniej strony też.
Wzajemne przekonywanie się w sytuacji, w której nikt nie zmieni stanowiska uważam za bezcelowe. Napisałem, co akurat chciałem i to tyle.

nieudana mężczyzna, 34
Skąd mam wiedzieć?

Nagrań: 63, Postów: 3351
24 stycznia 2012 o 01:07
Zgłoś do moderacji
croc pisze:
Chyba komuś się argumenty skończyły.
A co do nagonki na Wikipedię, to jest idiotyczna. Niedawno przyszła moda na naśmiewanie się z Wikipedii, bo ma dużo błędów. No ma - i co z tego? Ktoś się spodziewał wyroczni? W PWN też są błędy, choć oczywiście rzetelność informacji w tej ostatniej stoi na dużo wyższym poziomie. Ale łatwość dostępu i złożoność Wikipedii bije wszystkie inne encyklopedie na głowę.
Ja nie uprawiam tejże nagonki.. Ale spotkałam się kilka razy z tym, ze były tam sprzeczne z moim podręcznikiem informacje..
A, ze na wikipedię kazdy może dodać coś od siebie, to jak dla mnie była pod tym względem mniej wiarygodna niż książka..

Konto usunięte

24 stycznia 2012 o 01:09
Zgłoś do moderacji
Z takim podejsciem do zycia to zylismy w ciemnogrodzie i dalej bedziemy zyc.
nieudana mężczyzna, 34
Skąd mam wiedzieć?

24 stycznia 2012 o 01:13
Zgłoś do moderacji
Fifi.. W ciemnogrodzie żyjemy głównie przez politykę... i dalej będziemy żyć...
nieudana mężczyzna, 34
Skąd mam wiedzieć?

24 stycznia 2012 o 01:14
Zgłoś do moderacji
croc pisze:
A ja przed chwilą grzecznie dałem ocenę 1 takiemu panu i zobaczcie co mi napisał na profilu
(przepraszam za offtop, ale musiałem)
Ja jakąś godzinkę temu tez miałam pogadankę na profilu za skomentowanie niejakiego jprestona.. To straszne, ze osmieliłam się dać mu 4, a nie 6..
Konto usunięte

24 stycznia 2012 o 01:18
Zgłoś do moderacji
Kana w ciemnogrodzie przedewszystkim zyjemy przez mentalnosc kazdego jednego obywatela. Wystarczy napisać ze jutro dolar bedzie po 4 złote to zapewniam cie kolejka bedzie pod kazdym kantorem. Mało kto sie wysila zeby dojsc do czegos samemu skoro wygodniej sciagnac od innych. Tak samo jest z tym, ktos na przekore napisał ze bedzie cenzura mimo ze nigdzie poza polskimi tłumaczeniami nie ma o tym mowy. I co,? Nawet wyczytałem ze ktoś tam bedzie protestował az do smierci;> Fuck ja bym sie tak nie poswiecał.
Konto usunięte

24 stycznia 2012 o 01:19
Zgłoś do moderacji
Filip - a Ty to z tych, co by koło na nowo odkrywali? Bo znam takich...
nieudana mężczyzna, 34
Skąd mam wiedzieć?

24 stycznia 2012 o 01:23
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
Kana w ciemnogrodzie przedewszystkim zyjemy przez mentalnosc kazdego jednego obywatela. Wystarczy napisać ze jutro dolar bedzie po 4 złote to zapewniam cie kolejka bedzie pod kazdym kantorem. Mało kto sie wysila zeby dojsc do czegos samemu skoro wygodniej sciagnac od innych. Tak samo jest z tym, ktos na przekore napisał ze bedzie cenzura mimo ze nigdzie poza polskimi tłumaczeniami nie ma o tym mowy. I co,? Nawet wyczytałem ze ktoś tam bedzie protestował az do smierci;> Fuck ja bym sie tak nie poswiecał.
Fifi, własnie dlatego prosiłam o wiarygodne źródło informacji, a nie jakieś strony typu onet.pl, czy obrazki z kwejka...
A ten każdy jeden obywatel jest przez rząd ograniczany.. Przynajmniej tutaj, u Ciebie na pewno jest lepiej.. Stany to jednak nie to co Pl...
Konto usunięte

24 stycznia 2012 o 01:26
Zgłoś do moderacji
Wikipedia opisuje na czym ten program polega, wystarczy przeczytać. Wnioski zostawiam kazdemu do własnej oceny.
nieudana mężczyzna, 34
Skąd mam wiedzieć?

bocin mężczyzna, 36
Łódź Heliska

Nagrań: 15, Postów: 5446
24 stycznia 2012 o 01:29
Zgłoś do moderacji
Ja tam jestem dumny, że mieszkam w kraju, w którym każdy wszystko wie.