Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
greenpath pisze:
A może od razu niech rząd mi założy podsłuch na telefon i pod dom szpiega wyślą, niech nagrywają moje rozmowy na skype albo niech czytają moje e-maile i sms-y, co ? Tak będzie najprościej. I możecie (co niektórzy) już dziś zacząć bronić tego złodziejskiego rządu..
croc pisze:
Chyba komuś się argumenty skończyły.
A co do nagonki na Wikipedię, to jest idiotyczna. Niedawno przyszła moda na naśmiewanie się z Wikipedii, bo ma dużo błędów. No ma - i co z tego? Ktoś się spodziewał wyroczni? W PWN też są błędy, choć oczywiście rzetelność informacji w tej ostatniej stoi na dużo wyższym poziomie. Ale łatwość dostępu i złożoność Wikipedii bije wszystkie inne encyklopedie na głowę.
![]()
![]()
croc pisze:
A ja przed chwilą grzecznie dałem ocenę 1 takiemu panu i zobaczcie co mi napisał na profilu(przepraszam za offtop, ale musiałem)
![]()
![]()
filipzkonopi pisze:
Kana w ciemnogrodzie przedewszystkim zyjemy przez mentalnosc kazdego jednego obywatela. Wystarczy napisać ze jutro dolar bedzie po 4 złote to zapewniam cie kolejka bedzie pod kazdym kantorem. Mało kto sie wysila zeby dojsc do czegos samemu skoro wygodniej sciagnac od innych. Tak samo jest z tym, ktos na przekore napisał ze bedzie cenzura mimo ze nigdzie poza polskimi tłumaczeniami nie ma o tym mowy. I co,? Nawet wyczytałem ze ktoś tam bedzie protestował az do smierci;> Fuck ja bym sie tak nie poswiecał.
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej