bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
24 stycznia 2012 o 01:04
Zgłoś do moderacji
Nie skończyły. Czytam co piszesz. To na górze poprzedniej strony też.
Wzajemne przekonywanie się w sytuacji, w której nikt nie zmieni stanowiska uważam za bezcelowe. Napisałem, co akurat chciałem i to tyle.
🙂
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
24 stycznia 2012 o 01:07
Zgłoś do moderacji
croc pisze:
Chyba komuś się argumenty skończyły.
A co do nagonki na Wikipedię, to jest idiotyczna. Niedawno przyszła moda na naśmiewanie się z Wikipedii, bo ma dużo błędów. No ma - i co z tego? Ktoś się spodziewał wyroczni? W PWN też są błędy, choć oczywiście rzetelność informacji w tej ostatniej stoi na dużo wyższym poziomie. Ale łatwość dostępu i złożoność Wikipedii bije wszystkie inne encyklopedie na głowę.
Ja nie uprawiam tejże nagonki.. Ale spotkałam się kilka razy z tym, ze były tam sprzeczne z moim podręcznikiem informacje..
A, ze na wikipedię kazdy może dodać coś od siebie, to jak dla mnie była pod tym względem mniej wiarygodna niż książka..
😉
Konto usunięte
24 stycznia 2012 o 01:09
Zgłoś do moderacji
Z takim podejsciem do zycia to zylismy w ciemnogrodzie i dalej bedziemy zyc.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
24 stycznia 2012 o 01:13
Zgłoś do moderacji
Fifi.. W ciemnogrodzie żyjemy głównie przez politykę... i dalej będziemy żyć...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
24 stycznia 2012 o 01:14
Zgłoś do moderacji
croc pisze:
A ja przed chwilą grzecznie dałem ocenę 1 takiemu panu i zobaczcie co mi napisał na profilu 😃 (przepraszam za offtop, ale musiałem)
Ja jakąś godzinkę temu tez miałam pogadankę na profilu za skomentowanie niejakiego jprestona.. To straszne, ze osmieliłam się dać mu 4, a nie 6..
Konto usunięte
24 stycznia 2012 o 01:18
Zgłoś do moderacji
Kana w ciemnogrodzie przedewszystkim zyjemy przez mentalnosc kazdego jednego obywatela. Wystarczy napisać ze jutro dolar bedzie po 4 złote to zapewniam cie kolejka bedzie pod kazdym kantorem. Mało kto sie wysila zeby dojsc do czegos samemu skoro wygodniej sciagnac od innych. Tak samo jest z tym, ktos na przekore napisał ze bedzie cenzura mimo ze nigdzie poza polskimi tłumaczeniami nie ma o tym mowy. I co,? Nawet wyczytałem ze ktoś tam bedzie protestował az do smierci;> Fuck ja bym sie tak nie poswiecał.
Konto usunięte
24 stycznia 2012 o 01:19
Zgłoś do moderacji
Filip - a Ty to z tych, co by koło na nowo odkrywali? Bo znam takich...
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
24 stycznia 2012 o 01:23
Zgłoś do moderacji
filipzkonopi pisze:
Kana w ciemnogrodzie przedewszystkim zyjemy przez mentalnosc kazdego jednego obywatela. Wystarczy napisać ze jutro dolar bedzie po 4 złote to zapewniam cie kolejka bedzie pod kazdym kantorem. Mało kto sie wysila zeby dojsc do czegos samemu skoro wygodniej sciagnac od innych. Tak samo jest z tym, ktos na przekore napisał ze bedzie cenzura mimo ze nigdzie poza polskimi tłumaczeniami nie ma o tym mowy. I co,? Nawet wyczytałem ze ktoś tam bedzie protestował az do smierci;> Fuck ja bym sie tak nie poswiecał.
Fifi, własnie dlatego prosiłam o wiarygodne źródło informacji, a nie jakieś strony typu onet.pl, czy obrazki z kwejka...
A ten każdy jeden obywatel jest przez rząd ograniczany.. Przynajmniej tutaj, u Ciebie na pewno jest lepiej.. Stany to jednak nie to co Pl...
Konto usunięte
24 stycznia 2012 o 01:26
Zgłoś do moderacji
Wikipedia opisuje na czym ten program polega, wystarczy przeczytać. Wnioski zostawiam kazdemu do własnej oceny.
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
24 stycznia 2012 o 01:27
Zgłoś do moderacji
Jak się nauczę angielskiego, to przeczytam.
😃
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
24 stycznia 2012 o 01:29
Zgłoś do moderacji
Ja tam jestem dumny, że mieszkam w kraju, w którym każdy wszystko wie.
😛