Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
MUZYKA? = ŻYCIE !
Nikaa:))
oliwka0923 pisze:
Ludzie,którzy zniżają Ci średnią,bo zazdroszczą Ci talentu albo aby się zemścic
![]()
Ślicznaaa ;*** xd
nono73 pisze:
a mnię wkurza to że taka jedna już nawet nie powiem kto dała wniosek do moderatora ponieważ dałam jej w nagraniu 1. To jest jakieś parąbane! ta pewna osóbka mi napisała że jak nie usunę 1 to będe miała usunięte konto. żallllllll
nie wszystko złoto co się świeci...
cukierasek9 pisze:
nieznoszę jak ktoś się odwdzięcza. Jak ja komuś dam złą ocenę do filmu to on mi też bo "chce się odwdzięczyć". Żałosne!
MUZYKA? = ŻYCIE !
[b]ZAPRASZAM![/b]
a kto umarł, ten nie żyje!
memphis pisze:
nie podoba mi się to, że ludzie na portalu karaoke ŚPIEWAJĄ, a jeszcze bardziej mi się nie podoba, że niektórzy dobrze śpiewają, bo robią konkurencję tym co nie potrafią śpiewać. Przecież wszyscy powinniśmy być równi. Kto to w ogóle widział, żeby ładnie śpiewać - powinniśmy wszyscy ryczeć jak kozy i dawać sobie sweet komcie i shoostechki.
ehhhh...
nie wszystko złoto co się świeci...
![]()
kacpero9 pisze:
Przepraszam bardzo, ale uważam że iSing powinien być dla dzieci od 10-12 lat. Ponieważ nagrania dnia dostają małe dzieci np. agatkakal...
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej