5 maja 2012 o 12:26
Zgłoś do moderacji
Ludzie którzy do każdego nagrania dają 6 pisząc:
superr !
Wpadnij do mnie do .......... i zapraszam do subskrybcji < a jest jedna taka osoba która wiecznie tak pisze, zmieniając tylko super na świetnie, itd...>
MUZYKA? = ŻYCIE !
koral kobieta, 22
Nagrań: 0, Postów: 3
5 maja 2012 o 13:55
Zgłoś do moderacji
Wkurza mnie to jeżeli napisze się
że nie ładnie zaśpiewałeś albo udajesz że tak ślicznie śpiewasz a tak naprawdę
to śpiewa ktoś inny i to że da się ocenę 1.6 .
Później wynikają z tego dyskusje : ( .
Nikaa:))
ftalo mężczyzna, 29
RTA
Nagrań: 51, Postów: 220
5 maja 2012 o 15:25
Zgłoś do moderacji
Nie chodzi o subskrypcje tylko o komentarz. Kompletnie nie interesuje mnie subkskrypcja,tak właściwie mogłoby tego nie być na ising. Mówię o zasadzie komentarz za komentarz bez dodawania dopisku "zapraszam do mnie". A to nie działa ani dziś ani z opóźnieniem,po prostu panuje martwa atmosfera-jak czegoś nie klikniesz,to nic nie dostaniesz. W ogóle ludzie nie doceniają faktu że ktoś ich chciał wysłuchać ,skomentować,z wyjątkiem nagrań najnowszych sprzed chwili-te na komentarz niemal zawsze odpowiadają komentarzem.
Nie rozumiem,ale dla mnie to jest nienormalne.
5 maja 2012 o 18:12
Zgłoś do moderacji
nieznoszę jak ktoś się odwdzięcza. Jak ja komuś dam złą ocenę do filmu to on mi też bo "chce się odwdzięczyć". Żałosne!
nono73 kobieta, 25
Nagrań: 1, Postów: 47
14 maja 2012 o 16:34
Zgłoś do moderacji
a mnię wkurza to że taka jedna już nawet nie powiem kto dała wniosek do moderatora ponieważ dałam jej w nagraniu 1. To jest jakieś parąbane! ta pewna osóbka mi napisała że jak nie usunę 1 to będe miała usunięte konto. żallllllll
Ślicznaaa ;*** xd
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
14 maja 2012 o 16:51
Zgłoś do moderacji
nono73 pisze:
a mnię wkurza to że taka jedna już nawet nie powiem kto dała wniosek do moderatora ponieważ dałam jej w nagraniu 1. To jest jakieś parąbane! ta pewna osóbka mi napisała że jak nie usunę 1 to będe miała usunięte konto. żallllllll
a Ty uwierzyłaś.....ehehehehee
nie wszystko złoto co się świeci...
kacpero9 mężczyzna, 24
Stalowa Wola
Nagrań: 0, Postów: 1420
17 maja 2012 o 16:53
Zgłoś do moderacji
Przepraszam bardzo, ale uważam że iSing powinien być dla dzieci od 10-12 lat. Ponieważ nagrania dnia dostają małe dzieci np. agatkakal...
[b]ZAPRASZAM![/b]
memphis mężczyzna, 33
Wrocław
Nagrań: 157, Postów: 343
17 maja 2012 o 19:06
Zgłoś do moderacji
nie podoba mi się to, że ludzie na portalu karaoke ŚPIEWAJĄ, a jeszcze bardziej mi się nie podoba, że niektórzy dobrze śpiewają, bo robią konkurencję tym co nie potrafią śpiewać. Przecież wszyscy powinniśmy być równi. Kto to w ogóle widział, żeby ładnie śpiewać - powinniśmy wszyscy ryczeć jak kozy i dawać sobie sweet komcie i shoostechki.
ehhhh...
a kto umarł, ten nie żyje!
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
17 maja 2012 o 19:10
Zgłoś do moderacji
memphis pisze:
nie podoba mi się to, że ludzie na portalu karaoke ŚPIEWAJĄ, a jeszcze bardziej mi się nie podoba, że niektórzy dobrze śpiewają, bo robią konkurencję tym co nie potrafią śpiewać. Przecież wszyscy powinniśmy być równi. Kto to w ogóle widział, żeby ładnie śpiewać - powinniśmy wszyscy ryczeć jak kozy i dawać sobie sweet komcie i shoostechki.
ehhhh...
a mi się nie podoba, że Tobie się nie podoba, bo im się nie podoba
😃
nie wszystko złoto co się świeci...