kajusia12 kobieta, 24
Marwałdo land
Nagrań: 0, Postów: 15
12 stycznia 2013 o 15:18
Zgłoś do moderacji
mnie wkurza to że jak ja ocenie kogoś źle np. 3/6 ale oceniam go sprawiedliwie to on mi odpłaca w czymś całkiem dobrym 1/6 i to mnie wkurza jak nie wiem co
NIENAWIDZĘ TAKICH OSÓB
Zaufanie to podstawa związku, natomiast do związku potrzebna jest druga osoba! ;((
wikuniawiki kobieta, 23
Gdzie ja mieszkam ???
Nagrań: 96, Postów: 2
12 stycznia 2013 o 15:22
Zgłoś do moderacji
Wkurza mnie , że jak ktoś nie ma kamerki to musi wstawiać slajd do 1 MG. ŻAL
12 stycznia 2013 o 15:53
Zgłoś do moderacji
Ja raz komuś dałam 5 to mi po wszystkich nagranich 2 zrobił ,boże jaki żal
kajusia12 pisze:
mnie wkurza to że jak ja ocenie kogoś źle np. 3/6 ale oceniam go sprawiedliwie to on mi odpłaca w czymś całkiem dobrym 1/6 i to mnie wkurza jak nie wiem co
NIENAWIDZĘ TAKICH OSÓB
Nie dziw się, że masz pod górkę jeśli wybierasz się na sam szczyt...
12 stycznia 2013 o 15:54
Zgłoś do moderacji
Nie zawsze małe dzieci bo jest też dużo przypadkó ,ze dorośli bo mają nie spełnione ambicje
jestspoko pisze:
kaallaa pisze:hermess pisze:skomentujesz komuś piosenkę że i się nie podoba (oczywiście w kulturalny i konstruktywny sposób, rzucać mięsem nie ma co bo mięso drogie 😊), to oczywiście musi się zemścić i wystawić Ci złą ocenę...He, he śmieszne..Mnie to najbardziej. Daje komuś trzy, bo nie spiewa najlepiej, a on mi pod nagranie wystawia jeden z komentarzem "Ocenka za ocenke" Żałosne.
i mnie też to wkurza najbardziej, ale robią to zazwyczaj małe dzieci, które chcą mieć same 6, mimo że nie zaśpiewały za ładnie.
888888 kobieta
Nagrań: 68, Postów: 1377
12 stycznia 2013 o 17:36
Zgłoś do moderacji
Mnie wkurza to, ze ising totalnie opanowały dzieci. Masakra. Na ising mini!
nie wszystko złoto co się świeci...
13 stycznia 2013 o 13:08
Zgłoś do moderacji
Z tą granicą wieku się zgadzam. Może sama nie jestem dorosła, ale jednak trochę irytują mnie dzieci, które mają 9 lat lub 5 i śpiewają dajmy na to piosenkę sz.p. Moniki Brodki - Saute, która opowiada o zbliżeniu... i jest przesiąknięta erotyzmem... Z drugiej strony wiadomo, że nie można komukolwiek zabronić czegokolwiek... A interpretacja może być dowolna.
haoska kobieta, 32
Bełchatów
Nagrań: 2, Postów: 175
13 stycznia 2013 o 14:03
Zgłoś do moderacji
Mnie wkurzają dzieci które napiszą ci niemiłego komentarza z byle powodu a potem cię blokują na czarnej liście byś im niczego nie popsuł w statystykach Oo
Co bym zrobiła jakbym nie zrobiła. Oj biada by mi była!
13 stycznia 2013 o 14:06
Zgłoś do moderacji
O! Nie rozumiem też LUDZI, dorosłych nawet, którzy w komentarzu napiszą: ,,ładnie'', ,,ślicznie'' itp. po czym ocena jest niska. Nie chodzi mi o mój przypadek, mnie to nie interesuje, ale często tak bywa przy dobrych nagraniach.
13 stycznia 2013 o 14:06
Zgłoś do moderacji
nieszczere komentarze.. niektorzy nawet z czystej zazdrosci negatywnie skomentuja ( nie mowie o sobie w tym momencie}
weronikalusi kobieta, 23
Okolice Koszalina
Nagrań: 3, Postów: 3
13 stycznia 2013 o 18:56
Zgłoś do moderacji
Mnie denerwuja dzieci ktore maja za malo lat na konto na ising ja sama nie jestem dorosla ale gdy ktos da mi zla ocene to nie mszcze sie negatywnym komentarzem ...
Werka.
dexon mężczyzna
Wejherowo
Nagrań: 224, Postów: 10
20 stycznia 2013 o 00:21
Zgłoś do moderacji
Ja chciałbym uczulić wszystkich na "konkursy" zaryzykowałem swój udział (w konkursie) i stwierdzam,że jest to totalna ściema!!!Z jednego wywalili mnie-bez dania odpowiedzi :dlaczego-weygrała jaskaś małolata nie wiadomo skąd się magle pojawiając. Tu chyba chodzi tylko o to,żeby ktoś mógł sobie przypisać tytuł "WYGRAŁEM W KONKURSIE"
Wniosek-Jeżeli konkurs-to muszą być profesjonalne oceny.a jeżeli to zabawa TO PROSZĘ NAZWAĆ TĄ ZAKŁADKĘ "ZABAWA W KONKURSY"
20 stycznia 2013 o 08:17
Zgłoś do moderacji
blackendroll pisze:
Z tą granicą wieku się zgadzam. Może sama nie jestem dorosła, ale jednak trochę irytują mnie dzieci, które mają 9 lat lub 5 i śpiewają dajmy na to piosenkę sz.p. Moniki Brodki - Saute, która opowiada o zbliżeniu... i jest przesiąknięta erotyzmem... Z drugiej strony wiadomo, że nie można komukolwiek zabronić czegokolwiek... A interpretacja może być dowolna.
k
Kazdy spiewa to co lubi
simka115 kobieta, 24
Nagrań: 43, Postów: 53
20 stycznia 2013 o 13:01
Zgłoś do moderacji
Ja nawiązując do tego, że małe dzieci nie powinny być na ising tylko ising mini. Moim zdaniem, że granica od 12 lat (w ising) nie powinna być ponieważ, dzieci, które mają 10, 11, 12 już coś niecoś rozumieją z tekstu piosenek. Więc ja popieram barierę wiekową od 10 lat
😉
Czerp z innych ale nie kopiuj ich. Bądź sobą.