Konto usunięte
20 stycznia 2013 o 13:24
Zgłoś do moderacji
Wkurza mnie to, że miałem co najmniej 6 nagrań zasługujących na nagranie dnia. Przez to, że dwa razy dałem komuś ocenę 5 zamiast 6, zmówili się i glosowali na wiele innych, oprócz mojego. To niesprawiedliwe. 3 razy wysyłałem przez opcję Pomoc techniczna - Konto użytkownika prośbę u usuniecie, a te indelfonsy jakoś kuźwa mnie olewają.
Daję 24 h na realizację mojej trzykrotnej prośby, w przeciwnym razie posunę się do środków bardziej drastycznych.
Wkurza mnie też to, że na ising jest mało awantur, dlatego nawołuję do ich wszczynania. Przewiduję nagrody dla najlepszych.
3 lutego 2013 o 08:01
Zgłoś do moderacji
Ocenka za ocenka...
Nie dziw się, że masz pod górkę jeśli wybierasz się na sam szczyt...
3 lutego 2013 o 09:29
Zgłoś do moderacji
No,prawda to troche takie zalosne
Nie dziw się, że masz pod górkę jeśli wybierasz się na sam szczyt...
Konto usunięte
3 lutego 2013 o 13:03
Zgłoś do moderacji
mnie w sumie kiedyś przeszkadzlo niedoskonaŁe nagrywanie i przesyanie gŁosu, ale jak zainstalowaŁem przeglądarkę Operę, to przesyŁa piosenkę prawie zawsze i rzadko kiedy trzeba korygować.
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
3 lutego 2013 o 13:53
Zgłoś do moderacji
mnie wkurzają "gfiasdy" z ising.mini, które się nawzajem podbijają w rankingu i mają pełno lewych kont.
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
xbakusdaniox mężczyzna, 22
Wałbrzych
Nagrań: 126, Postów: 1253
3 lutego 2013 o 14:43
Zgłoś do moderacji
kasiaf pisze:
xbakusdaniox pisze:mnie wkurzają "gfiasdy" z ising.mini, które się nawzajem podbijają w rankingu i mają pełno lewych kont.
z mini? nie chcę nic mówić, ale Ty też masz 10 lat. 😉
to nie zmienia faktu, że mnie wkurzają i syfią ranking swoimi wyciami.
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
3 lutego 2013 o 15:00
Zgłoś do moderacji
błedy, psuje jakość piosenek dużo by tego było a nie chce mi sie pisać
5 lutego 2013 o 15:22
Zgłoś do moderacji
To że jak sie nagrałem i głos jest głośno to jak chce zapisać z podkładem to robi się bardzo cichy... więc denewuje mnie to że nie można zmienić głośności podkładu..
8 lutego 2013 o 17:04
Zgłoś do moderacji
Ja chcę krótko napisać o pani Dance Abrozkiewicz z Poznania jest znana z tego że lubi dużo śpiewać i niestety krytykować innych i obrażać ,mnie osobiście nazwała nieudacznikiem i że mam kompleksy,to obrażające a pani w jej wieku nie wypada ale widocznie nie należy do osób kulturalnych. Robi wielkie zamieszanie koło siebie ,nie umie śpiewać i chce zwrócić uwagę innym ,tego pani Dance nie napisałam ale zaproponawałam śpiewanie po polsku a pani Danka musi umieć przyjmować krytykę dobrą i złą. Pozdrawiam wszystkich.