Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mortygirl pisze:
Ja mam tylko wątpliwości. Czyż nie mogę ich mieć? Grzecznie pytam i nic nikomu nie wyrzucam. Przecież napisałam, iż jeśli JPreston sam zaaranżował i nagrał podkład do tej piosenki - zwracam honor. Mogłabyś czytać ze zrozumieniem...
Wystarczy posłuchać oryginału i wykonania JPrestona, aby takie wątpliwości mieć
<<''Break Me, Shake Me''>>
![]()
lukirybnik1988 pisze:
Ising w 2009 roku był zupełnie...inny....w wielu kwestiach lepszy niż teraz choć fajnie że są takie opcje jak pogłos, możliwość wgrywania filmików z youtube.....wkurzają mnie pytania "ocenisz moje nagranie...proszę?"....i to że czasami nagranie dnia to kompletna pomyłka....na isingu jest wiele użytkowników którzy dużo bardziej zasługują na nagranie dnia niż niektorzy zwycięzcy tego rankingu. Ale ogólnie Ising jest OK!😉
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to moment, by rozgrzać głos i poczuć magię Świąt. Nasz katalog wzbogacił się o nowe świąteczne perełki – klasyk Andy’ego Williamsa, wzruszającą kolędę „Nie było miejsca dla Ciebie”, tradycyjne „Gore gwiazda Jezusowi” w wersji Arki Noego oraz ciepłą piosenkę „Tata zapamiętaj mamy święta” od Pięknych i Młodych Dawida Narożnego. Zaśpiewaj i poczuj bożonarodzeniową atmosferę.
Zobacz więcej