Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Vratislavia
Ten wredny pysk ... zapamiętaj, że to ja... Ten zdarty krzyk ... zapamiętaj, że to ja... I cały świat, który na głowę upadł dziś... Jak właśnie my!!
MUZYKA? = ŻYCIE !
katus1996 pisze:
mnie wkurza to że teraz nowe piosenki, które są tutaj dodane, w pierwszej kolejności zarezerowane są dla użytkowników ising plus... a jak np. ktoś teraz nie może sb tego wykupić to co? to ma czekać aż to nowością na ising nie bd.. no żal mi tego.. 😕
katus1996 pisze:
mnie wkurza to że teraz nowe piosenki, które są tutaj dodane, w pierwszej kolejności zarezerowane są dla użytkowników ising plus... a jak np. ktoś teraz nie może sb tego wykupić to co? to ma czekać aż to nowością na ising nie bd.. no żal mi tego.. 😕
Vratislavia
martyna25101 pisze:
katus1996 pisze:mnie wkurza to że teraz nowe piosenki, które są tutaj dodane, w pierwszej kolejności zarezerowane są dla użytkowników ising plus... a jak np. ktoś teraz nie może sb tego wykupić to co? to ma czekać aż to nowością na ising nie bd.. no żal mi tego.. 😕
POPIERAM
Ten wredny pysk ... zapamiętaj, że to ja... Ten zdarty krzyk ... zapamiętaj, że to ja... I cały świat, który na głowę upadł dziś... Jak właśnie my!!
Edytowano 27 lutego 2012 o 20:34.
MUZYKA? = ŻYCIE !
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
Rany Boskie😃 ale "tłusty druk"
Edytowano 27 lutego 2012 o 20:34.
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek pisze:
nie zwrócisz się do ekipy ising z tym że ludzie częściej komentują nagrania z YT, to nie od nich zależy.
a to że ktoś nie dodaje slajdów - jego sprawa.
Ekipa ma setki takich co ciągle nie pasuje użytkowników jak ty 🙂
Admini też powinni mieć coś z dawania wam frajdy. tak bardzo boli cie zaoszczędzenie w kilka dni pare zł? tak bardzo chcesz, aby ludzie, którzy nam dają tyle frajdy, zostali z niczym?
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek pisze:
bo w ogóle beze mnie jest beznadziejnie.
mi bez ciebie było akurat w porządku 🙂
a jednak masz 🙂
gdyby cie to nie wkurzało, nie napisałabyś tego.
masz na komputer, na mikrofon, na internet, nikogo tutaj nie zaczarujesz kłamstwem. tu nie ma takich głupich ludzi 🙂
p.s.: nie wybaczam
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek pisze:
bo w ogóle beze mnie jest beznadziejnie.
mi bez ciebie było akurat w porządku 🙂
a jednak masz 🙂
gdyby cie to nie wkurzało, nie napisałabyś tego JUŻ Cię LUBIĘ KOLEGO MIMO TWEGO OSTREGO JĘZYKA ALE JESTEŚ SZCZERY I ASERTYWNY 😃
masz na komputer, na mikrofon, na internet, nikogo tutaj nie zaczarujesz kłamstwem. tu nie ma takich głupich ludzi 🙂
p.s.: nie wybaczam
Cieszmy się każdą minutą życie ,,,
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej