Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Vratislavia
![]()
Ten wredny pysk ... zapamiętaj, że to ja... Ten zdarty krzyk ... zapamiętaj, że to ja... I cały świat, który na głowę upadł dziś... Jak właśnie my!!
MUZYKA? = ŻYCIE !
katus1996 pisze:
mnie wkurza to że teraz nowe piosenki, które są tutaj dodane, w pierwszej kolejności zarezerowane są dla użytkowników ising plus... a jak np. ktoś teraz nie może sb tego wykupić to co? to ma czekać aż to nowością na ising nie bd.. no żal mi tego..
katus1996 pisze:
mnie wkurza to że teraz nowe piosenki, które są tutaj dodane, w pierwszej kolejności zarezerowane są dla użytkowników ising plus... a jak np. ktoś teraz nie może sb tego wykupić to co? to ma czekać aż to nowością na ising nie bd.. no żal mi tego..
Vratislavia
![]()
martyna25101 pisze:
katus1996 pisze:mnie wkurza to że teraz nowe piosenki, które są tutaj dodane, w pierwszej kolejności zarezerowane są dla użytkowników ising plus... a jak np. ktoś teraz nie może sb tego wykupić to co? to ma czekać aż to nowością na ising nie bd.. no żal mi tego..
POPIERAM
Ten wredny pysk ... zapamiętaj, że to ja... Ten zdarty krzyk ... zapamiętaj, że to ja... I cały świat, który na głowę upadł dziś... Jak właśnie my!!
Edytowano 27 lutego 2012 o 20:34.
MUZYKA? = ŻYCIE !
nie wszystko złoto co się świeci...
888888 pisze:
Rany Boskieale "tłusty druk"
Edytowano 27 lutego 2012 o 20:34.
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek pisze:
nie zwrócisz się do ekipy ising z tym że ludzie częściej komentują nagrania z YT, to nie od nich zależy.
a to że ktoś nie dodaje slajdów - jego sprawa.
Ekipa ma setki takich co ciągle nie pasuje użytkowników jak ty
Admini też powinni mieć coś z dawania wam frajdy. tak bardzo boli cie zaoszczędzenie w kilka dni pare zł? tak bardzo chcesz, aby ludzie, którzy nam dają tyle frajdy, zostali z niczym?
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek pisze:
bo w ogóle beze mnie jest beznadziejnie.
mi bez ciebie było akurat w porządku
a jednak masz
gdyby cie to nie wkurzało, nie napisałabyś tego.
masz na komputer, na mikrofon, na internet, nikogo tutaj nie zaczarujesz kłamstwem. tu nie ma takich głupich ludzi
p.s.: nie wybaczam
MUZYKA? = ŻYCIE !
tomdzek pisze:
bo w ogóle beze mnie jest beznadziejnie.
mi bez ciebie było akurat w porządku
a jednak masz
gdyby cie to nie wkurzało, nie napisałabyś tego JUŻ Cię LUBIĘ KOLEGO MIMO TWEGO OSTREGO JĘZYKA ALE JESTEŚ SZCZERY I ASERTYWNY
masz na komputer, na mikrofon, na internet, nikogo tutaj nie zaczarujesz kłamstwem. tu nie ma takich głupich ludzi
p.s.: nie wybaczam
Cieszmy się każdą minutą życie ,,,
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej