Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nie wszystko złoto co się świeci...
smileyowa pisze:
nieudana , że sb tak pozwolę . 😃
Moja że tak powiem 'duma' nie pozwoliłaby sb sprzeczać się z kimś kto jest bardziej doświadczony 😃
Chyba że naprawdę by mnie wnerwił , bardzo wnerwił . 😃
tomdzek pisze:
Nikt mi nie może uświadomić, że Makol nie jest osobą do polubienia, bo ja go znam osobiście, chociaż mało, to jednak znam.
Wybrany może mi uświadomić że nie mam racji gdy mówię 2+2=3, ale nie kiedy mówię, że np.: Beyonce jest ładna.
Ja tutaj widzę tylko uszczypliwości 😛
nieudana pisze:
Haha, Tomek, ja tez Makola lubię i tego nie ukrywam... Chociaż niektóre jego teksty mnie raziły i to bardzo...
Czy Beyonce jest ładna, to kwestia gustu, więc zły przykład... 😉
smileyowa pisze:
chodzi mi o to że nie postawiłabym na swoim przy człowieku który ma doświadczenie i wie trochę więcej niż ja , o to własnie chodzi. A ta w ogóle masz ciekawą barwe głosu 😃
tomdzek pisze:
nieudana pisze:Haha, Tomek, ja tez Makola lubię i tego nie ukrywam... Chociaż niektóre jego teksty mnie raziły i to bardzo...
Czy Beyonce jest ładna, to kwestia gustu, więc zły przykład... 😉
właśnie! kwestia gustu, o tym mówie 😃
Jedni lubią typ ludzi szczerych, znających się na rzeczy i jednocześnie dość zgryźliwych, czyli Makol. Jednym najlepiej się rozmawia z ludźmi bardzo grzecznymi 🙂
wybranywybraniec pisze:
jpreston pisze😃ajcie sobie na wstrzymanie... na lody idzcie ... ponoc zima zdrowsze...
Ps: Kana - juz wiem czemu bijesz rekordzik w ilości postów 🙂 Gratuluję ilości ... Mega wyczyn 🙂
jpreston.Co ma temat do ilości zamieszczonych postów?
Piszesz jakbyś nie wiem ..zazdrościł?
Smacznych lodów🙂
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
smileyowa pisze:
No właśnie napisałam tam że jak mnie wnerwią czyli określiłam tam to jako brak racji .
No a na kompromis czasem trzeba bo są tacy ludzie którzy niczego nie pojmują i są puści jak cegłówka . I nie ma za co 😃
jpreston pisze:
wybranywybraniec pisze:jpreston pisze😃ajcie sobie na wstrzymanie... na lody idzcie ... ponoc zima zdrowsze...
Ps: Kana - juz wiem czemu bijesz rekordzik w ilości postów 🙂 Gratuluję ilości ... Mega wyczyn 🙂
jpreston.Co ma temat do ilości zamieszczonych postów?
Piszesz jakbyś nie wiem ..zazdrościł?
Smacznych lodów🙂
Tu nie ma czego zazdrościć.... tu płakac trzeba ... z logicznego postu zrobić wielki poligon do Działań wojennych...
wg. mnie a ja się nie znam 😛 ... to przykre.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej