Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wybranywybraniec pisze:
jpreston pisze:wybranywybraniec pisze:jpreston piszeajcie sobie na wstrzymanie... na lody idzcie ... ponoc zima zdrowsze...
Ps: Kana - juz wiem czemu bijesz rekordzik w ilości postówGratuluję ilości ... Mega wyczyn
jpreston.Co ma temat do ilości zamieszczonych postów?
Piszesz jakbyś nie wiem ..zazdrościł?
Smacznych lodów
Tu nie ma czego zazdrościć.... tu płakac trzeba ... z logicznego postu zrobić wielki poligon do Działań wojennych...
wg. mnie a ja się nie znam... to przykre.
To płacz ,ja nie widzę przeszkód.
Bedziesz miał bardziej wyraziste spojrzenie))
(...) Ono jest jak powietrze.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
MUZYKA? = ŻYCIE !
![]()
zabawka2244 pisze:
Wracamy do tematu:
Wkurzają mnie ludzi którzy pisza cos ciągle bez sensu...
wybranywybraniec pisze:
nikt nie każe patrzeći nawet tego nie oczekuje - nie jestem Egocentrykiem Zły Adres.... A swoja drogą wiesz ze konfliktowość.... to też przypadłość ?
![]()
Chyba przeczytałeś i nie zrozumiałeś .
A swoją drogą wiesz że czytanie bez zrozumienia to ......
też przypadłość?
Edytowano 15 lutego 2012 o 19:41.
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
MUZYKA? = ŻYCIE !
![]()
jpreston pisze:
wybranywybraniec pisze:nikt nie każe patrzeći nawet tego nie oczekuje - nie jestem Egocentrykiem Zły Adres.... A swoja drogą wiesz ze konfliktowość.... to też przypadłość ?
![]()
też przypadłość?
Zyjesz jak dla mnie w odległej galaktyce... mowimy , myslimy inaczej... każde z nas rozumie po swojemu... Ave....
![]()
nieudana pisze:
Michaś mogę do Twojej galaktyki? *_*
nie wszystko złoto co się świeci...
wybranywybraniec pisze:
jpreston pisze:wybranywybraniec pisze:nikt nie każe patrzeći nawet tego nie oczekuje - nie jestem Egocentrykiem Zły Adres.... A swoja drogą wiesz ze konfliktowość.... to też przypadłość ?
![]()
też przypadłość?
Zyjesz jak dla mnie w odległej galaktyce... mowimy , myslimy inaczej... każde z nas rozumie po swojemu... Ave....
Wcale się nie dziwię ,że tak myślisz)
Ty zatrzymałeś się gdzieś na etapie dorastania.
Cóż,,,,,Czas jest Twoim wrogiem .
Bez niego, bez miłości,
Bez gniewu, bez smutku,
Jest się jak maszyna.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej