Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nieudana pisze:
Powiedziała "w rankingu u Maryli", a więc chcąc nie chcąc musiało być konkursowe.;]
nie wszystko złoto co się świeci...
nie wszystko złoto co się świeci...
makolek pisze:
jest znacznie ciekawszeod pokemoństwa zjawisko 😃😃
zmłomiarizm dramatyczny
😃😃😃
od dzis koronuje tego gościa na Króla Kiczu ..
są jakieś kontrkandydatury ?
natalaa27244 pisze:
nieudana pisze😛owiedziała "w rankingu u Maryli", a więc chcąc nie chcąc musiało być konkursowe.;]
Ale nagrań konkursowych nie można dodac do rankingu.. To może była piosenka Maryli, ale nagrania przed konkursem 😉
Agat ;)
agatamisiek pisze:
HejJestem tu od niedawna i jeszcze nic nie nagrałam ,,ale zastanawiam się czy to ma sens .Trafiłam na ten portal bo potrzebowałam kilku podkładów muzycznych. Przed kupieniem przesłuchałam kilka wykonań i byłam zaskoczona bo dobre nagrania były mało komentowane i oceny też były różne .Natomiast wykonania słabe ,wręcz nie dało się ich słuchać, miał y mnóstwo komentarzy a oceny bardzo wysokie.Doszłam do wniosku , że siłą przebicia są znajomi. Więc jak się ich nie ma to nawet najlepsze wykonanie nie zostanie zauważone, zginie w tym gąszczu nagrań .Być może to tylko moje odczucia ,ale tak to odbieram . Myślę ,że nad tym wszystkim powinien ktoś czuwać , bo inaczej będziemy mieli tu drugą ..naszą klasę.. tylko zamiast zdjęć, utwory wątpliwej jakości.. : (
Francuska lady
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej