Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nella pisze:
zgadzam się 😃 przecież ostatnio widziałam chyba na 13 miejscu w rankingu u Maryli nagranie ,które było poprostu śmieszne.. same 6 ,a tam ani jeden dźwięk nie był poprawnie wyśpiewany 😛 koniec z szósteczkami za szósteczki! 😛
nieudana pisze:
nella pisze:zgadzam się 😃 przecież ostatnio widziałam chyba na 13 miejscu w rankingu u Maryli nagranie ,które było poprostu śmieszne.. same 6 ,a tam ani jeden dźwięk nie był poprawnie wyśpiewany 😛 koniec z szósteczkami za szósteczki! 😛W nagraniach konkursowych nie ma ocen.;]
:))
anitabednaruk pisze:
A może użytkowniczka ma nick Maryla...? 😉 I ma swój ranking, niekoniecznie konkursowy...? (żeby nie było - na kompromis też umiem pójść 😃 )
A w rankingu marylorodowiczowym (tym konkursowym, żeby nie było nieporozumień ) pierwsze 3 miejsca przez pewien czas należały do tej samej osoby... na szczęście nie ranking decyduje o wygranej, tylko Maryla 🙂 Bo wystarczy mieć kupę znajomych by okupować górne miejsca...
kate6632 pisze:
Najgorsze jest to, że jak już powiesz kilka słów prawdy, nawet w delikatny sposób, to zaraz dana osoba, wraz z koleżaneczkami, wejdzie do ciebie i da ci w kilka nagraniach jedynki, a do tego napisze, że wyjesz jak krowa.Dzięki temu widać, że ludzie nie potrafią przyjąć żadnej krytyki...
anitabednaruk pisze:
Ja lubię jeszcze: "dobry towar nie potrzebuje reklamy" 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej