Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
aannddrreeww pisze:
hehe, ale chyba trudno kogoś oceniać nie mając słuchu muzycznego??
![]()
mortygirl pisze:
Przecież takie zachowania nie ulegną zmianie po Twoim wątku. Tak było, jest i będzie🙂 Kto chce ocenić szczerze to i tak to zrobi - kto nie chce i liczy tylko na 66666 -> to już jego sprawa. Szkoda marnować czasu na zastanawianie się czemu tak jest...tak jest i tyle! koniec basta
😃
nella
nella pisze:
mortygirl pisze😛rzecież takie zachowania nie ulegną zmianie po Twoim wątku. Tak było, jest i będzie
🙂 Kto chce ocenić szczerze to i tak to zrobi - kto nie chce i liczy tylko na 66666 -> to już jego sprawa. Szkoda marnować czasu na zastanawianie się czemu tak jest...tak jest i tyle! koniec basta
😃
no ale można by było to zmienić, bo coraz gorzej z tymi szósteczkami😛 i klubami wzajemnej adoracji
😃
<<''Break Me, Shake Me''>>
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
![]()
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
![]()
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
![]()
anitabednaruk pisze:
Ja tez lubie nucic... Ba! moja córka uwielbia słuchac mojego nucenia. Ale czy to znaczy, ze mam sie wystawiac na posmiewisko i przystemplowac swoje wyglupy swoją facjatą na kamerce...?
stargirl pisze:
Takich tematów było już poruszanych masa.
Nic w tej kwestii niestety zrobić się nie da.
Kiedyś było tak, że oceny wystawiało się anonimowo więc 6 za 6 nie było tak pospolite.
No ale co było nie wróci;]
Chociaż mam nadzieję, że admini powrócą do poprzedniej formy gwiazdkowania xD
<<''Break Me, Shake Me''>>
![]()
aannddrreeww pisze:
Stary grillu mój😆 Tyko wtedy właśnie Ci "jurorzy" bawiący się w krytyków walili jedynkami na prawo i lewo
😉 Teraz chociaż wiadomo co i jak... a kto dawał 6 i tak pisał "Daję 6",więc nie było pełnej anonimowości ... Kiedyś po prostu było inaczej
😉
Całuski dla Ciebie i pozdrów MENA😆
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej