Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
nella
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
croc pisze:
Tak, to zjawisko jest bardzo smutne. Przypuszczam, że większość użytkowników nawet nie słucha cudzych nagrań tylko z marszu daje 6. Tak samo jak na Fotce - mam bardzo brzydką koleżankę, która też dostaje same maksy z zaproszeniami na swój profil. Tylko co komu po fałszywych ocenach pytam się?!
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
natalaa27244 pisze:
Mam bardzo brzydką koleżankę? Heeloooł, to teraz tak się ocenia kolezanki? Po tym jak wyglądają? Nie rozumiem facetów 😕
natalaa27244 pisze:
Mam bardzo brzydką koleżankę? Heeloooł, to teraz tak się ocenia kolezanki? Po tym jak wyglądają? Nie rozumiem facetów 😕
anitabednaruk pisze:
Czy zależy Ci na szczerej opinii czy na popularności?
<<''Break Me, Shake Me''>>
anitabednaruk pisze:
" oraz mój ulubiony wrzut: "jak jesteś taka mądra to sama coś nagraj!" 😃
mortygirl pisze:
Przecież takie zachowania nie ulegną zmianie po Twoim wątku. Tak było, jest i będzie🙂 Kto chce ocenić szczerze to i tak to zrobi - kto nie chce i liczy tylko na 66666 -> to już jego sprawa. Szkoda marnować czasu na zastanawianie się czemu tak jest...tak jest i tyle! koniec basta😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej