Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
franekstachyral pisze:
ałożeniem konkursu było to, aby wybrać najlepszego i żeby w finale spotkały się dwie najlepsze osoby, oraz, żeby poziom rósł z każdym etapem. Patrząc na układ duetów, poziom będzie wzrastał i z tego powinniśmy się cieszyć 😉
mortygirl pisze:
Najłatwiejszy etap? wg Twojego pojęcia pewno tak🙂 Dla mnie byłby łatwiejszy etap z piosenkami po ang, więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia😛
Z tym zaniżaniem poziomu to chyba lekko przesadziłeś, bo przykładowo w parze trafiają na siebie dwie słabsze osoby...i co? niby jedna z nich według Twego toku rozumowania nie zaniża w tym momencie poziomu Twego konkursu? lol 😃 Chyba się lekko pogubiłeś🙂
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
mruq pisze:
Czyli mamy rozumiec, ze pary nie były losowane w sposob wszystkich tylko podzieliles tych gorszych i lepszych i losowales 1 gorszego i 1 lepszego ? Fajna para! Taki Flip i Flap 😃
no to najs;F
mruq pisze:
franekstachyral pisze:ałożeniem konkursu było to, aby wybrać najlepszego i żeby w finale spotkały się dwie najlepsze osoby, oraz, żeby poziom rósł z każdym etapem. Patrząc na układ duetów, poziom będzie wzrastał i z tego powinniśmy się cieszyć 😉
Czyli mamy rozumiec, ze pary nie były losowane w sposob wszystkich tylko podzieliles tych gorszych i lepszych i losowales 1 gorszego i 1 lepszego ? Fajna para! Taki Flip i Flap 😃
no to najs;F
<<''Break Me, Shake Me''>>
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Edytowano 8 marca 2011 o 15:34.
<<''Break Me, Shake Me''>>
franekstachyra pisze:
robertas19 pisze😃zięki. No to tak, chodzi mi przede wszystkim o dobór osób do par, bo moim zdaniem w niektórych przypadkach szanse nie były wyrównane, gdyż w kilku parach była osoba z potencjałem głosowym nadającym się do nagrania jakiegoś tam teledysku i osoba bez żadnych ambicji, nie wiem czy to było spowodowane olaniem konkursu przez uczestników co po niektórych lub może przez zły dobór w pary, Sorry, ale lubię szczerość 🙂
Pary były losowane. I nawet jeśli "poziom w nich nie był równy"... No cóż ;] To chyba lepiej, że osoby śpiewające słabiej odpadły w I etapie, w najłatwiejszym z wszystkich, niż gdyby miał być duet wojtasinskiii-przemkyn20 (niewątpliwie jedne z lepszych głosów nie tylko w konkursie, ale na całym portalu) i któryś z nich miałby odpaść, kosztem kogoś kto śpiewa zdecydowanie gorzej.
Teraz pora na etap z piosenkami angielskimi. I skoro słabsze osoby nie poradziły sobie w etapie z polskimi piosenkami, to co by było gdyby miały byc teraz w II? Tylko zaniżałyby poziom, a tak będzie walka w tej rundzie i poziom bardziej wyrównany 😉
Założeniem konkursu było to, aby wybrać najlepszego i żeby w finale spotkały się dwie najlepsze osoby, oraz, żeby poziom rósł z każdym etapem. Patrząc na układ duetów, poziom będzie wzrastał i z tego powinniśmy się cieszyć 😉
pannaanna pisze:
Rozumiem, że będzie to Wojtasiński i przemkyn jako ,,jedne z lepszych głosów na portalu"
😃
pannaanna pisze:
,,żeby w finale spotkały się dwie najlepsze osoby..."
Rozumiem, że będzie to Wojtasiński i przemkyn jako ,,jedne z lepszych głosów na portalu"
😃
wojtasinskiii.
franekstachyra pisze:
pannaanna pisze:
,,żeby w finale spotkały się dwie najlepsze osoby..."
😃
Własnie tak może się zdarzyć, patrząc na układ par ;]
Dlatego tak napisałem! 😃
Ale co ja mogę za to, że PRZEMKYN jest w parze numer 1 a WOJTASINSKII w 2, skoro do jasnej anielki tak ZOSTAŁO WYLOSOWANE?!
Przecież nie układalismy tego według "jak mi się podoba"!
wojtasinskiii pisze:
wtedy wszystko potoczy sie inaczej - bo do najlepszych nie naleze 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej