Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
<<''Break Me, Shake Me''>>
robertas19 pisze:
Chodziło mi o przeciętny wokal, wiem wiem, mogłem to od razu tam napisać 🙂
princesstopic
mortygirl pisze:
Robert myślałam, iż jakąś litanię strzelisz a tu tak skromniutko? :] ale choć szczerze🙂
mortygirl pisze:
Iwona ładny post. Zgadzam się z Tobą. Faktycznie w niektórych parach było to starcie na miarę Małysza z Tysonem 😛 Piosenki też nie były moim zdaniem trafione do końca, choć wiem wyzwanie wyzwanie. Moim zdaniem (a słuchałam nagrań) każdy starał się na miarę swoich możliwości. Jedni mają słabszy głos, inni lepszy a jeszcze następni - jakby na scenie się urodzili🙂 Zasady konkursu jednak były nieubłagane i jak wiemy ktoś odpaść musiał. Ja się przykładowo z pewnymi wyborami jury nie zgadzam i nie chodzi mi tu o swoją osobę 😛 lol
Zabawa to zabawa tak więc niech wygrani pierwszej rundy bawią się dalej :>
mortygirl pisze:
Ja też nie uważam się za osobę pozbawioną ambicji, choć może akurat Robert nie miał nas na myśli 😃 lol
W każdym razie nikt nie zasługuje na takie określenie, bo inaczej nie brałby udziału w konkursie, ot co miała do przekazania 🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet życzę 😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
Dzięki. No to tak, chodzi mi przede wszystkim o dobór osób do par, bo moim zdaniem w niektórych przypadkach szanse nie były wyrównane, gdyż w kilku parach była osoba z potencjałem głosowym nadającym się do nagrania jakiegoś tam teledysku i osoba bez żadnych ambicji, nie wiem czy to było spowodowane olaniem konkursu przez uczestników co po niektórych lub może przez zły dobór w pary, Sorry, ale lubię szczerość 🙂
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej