Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
<<''Break Me, Shake Me''>>
mortygirl pisze:
w końcu kim są jurorzy? bo może gdzieś podane a ja znowu nie widzę![]()
![]()
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
Franek skoro jurorzy zostali ujawnieni to mogę coś napisać od siebie na temat I etapu?
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
![]()
robertas19 pisze:
Franek skoro jurorzy zostali ujawnieni to mogę coś napisać od siebie na temat I etapu?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
Dzięki. No to tak, chodzi mi przede wszystkim o dobór osób do par, bo moim zdaniem w niektórych przypadkach szanse nie były wyrównane, gdyż w kilku parach była osoba z potencjałem głosowym nadającym się do nagrania jakiegoś tam teledysku i osoba bez żadnych ambicji, nie wiem czy to było spowodowane olaniem konkursu przez uczestników co po niektórych lub może przez zły dobór w pary, Sorry, ale lubię szczerość
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej