Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
whisper piszeannaanna pisze:whisper pisze:ja od siebie tylko dodam, że podkład można zmieniać Anka
ja też zmieniony, wypytywałam o to ostatnio
Super, ale angielskiego nie zmienię
pocwiczymy w czwartek xD muahahah xDSame gówniane podkłady... -.- Ja pieprzę ; o
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Dopiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Dopiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 piszeopiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie
ja na zatoki choruje wiec po ptokachto pewnie moj ostatni etap
Edytowano 8 marca 2011 o 16:22.
pannaanna pisze:
whisper pisze:robertas19 piszeopiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie
ja na zatoki choruje wiec po ptokach
to pewnie moj ostatni etap
Ja choruję na przewlekłe nienawidzenie tego typu piosenek... Więc jedyne uczucia, jakie będzie można tam dostrzec to...NIENAWIŚĆ
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
pannaanna pisze:
robertas19 piszeopiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie
a ja z mariettą! Nie wiem dlaczego tego nie uwzględniłeś... Nie wiem.
spiewajacamarietta pisze:
pannaanna pisze:robertas19 piszeopiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie
a ja z mariettą! Nie wiem dlaczego tego nie uwzględniłeś... Nie wiem.
Ty ze mną? powiedziałabym że ja z Tobą...
leżę w tej piosence totalnie. i jeżeli chodzi o angielski, i o tonację. ogólnie to będziecie się mieli z czego pośmiaćtaki jeden plus mojego wykonania tego kawałka
alberto13 pisze:
Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan i zapewniam ze swojej strony, ze losowanie zawsze przebiega w podobny sposob. Zaleznie od potrzeb na karteczkach sa wypisywane loginy uczestnikow, nastepnie te karteczki sa odpowiednio skladane po kilka razy i w taki oto sposob ze wszystkich uczestnikow ( karteczek) losuje sie dwoch, ktorzy pozniej tworza pareWszytko robione recznie
z przyporzadkowaniem pary do piosenki bylo troszke inaczej, tzn. w jednej puli byly numerki oznaczjace konkretna piosenke i w drugim numerki oznaczajace dana pare
tyle w temacie
pannaanna pisze:
alberto13 pisze:Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan i zapewniam ze swojej strony, ze losowanie zawsze przebiega w podobny sposob. Zaleznie od potrzeb na karteczkach sa wypisywane loginy uczestnikow, nastepnie te karteczki sa odpowiednio skladane po kilka razy i w taki oto sposob ze wszystkich uczestnikow ( karteczek) losuje sie dwoch, ktorzy pozniej tworza pareWszytko robione recznie
z przyporzadkowaniem pary do piosenki bylo troszke inaczej, tzn. w jednej puli byly numerki oznaczjace konkretna piosenke i w drugim numerki oznaczajace dana pare
tyle w temacie
,,Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan"
Oj chłopie... Że Ty masz odwagę się przyznać
alberto13 pisze:
pannaanna pisze:alberto13 pisze:Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan i zapewniam ze swojej strony, ze losowanie zawsze przebiega w podobny sposob. Zaleznie od potrzeb na karteczkach sa wypisywane loginy uczestnikow, nastepnie te karteczki sa odpowiednio skladane po kilka razy i w taki oto sposob ze wszystkich uczestnikow ( karteczek) losuje sie dwoch, ktorzy pozniej tworza pareWszytko robione recznie
tyle w temacie
,,Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan"
Oj chłopie... Że Ty masz odwagę się przyznać
A mam
Nie mam nic sobie do zarzucenia
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!