Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
pannaanna pisze:
whisper pisze😛annaanna pisze:whisper pisze:ja od siebie tylko dodam, że podkład można zmieniać Anka 😜ja też zmieniony, wypytywałam o to ostatnio 😃Super, ale angielskiego nie zmienię 😆pocwiczymy w czwartek xD muahahah xDSame gówniane podkłady... -.- Ja pieprzę ; o
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Dopiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie 😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Dopiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze😃opiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie 😃
ja na zatoki choruje wiec po ptokach 😃 to pewnie moj ostatni etap 😃
Edytowano 8 marca 2011 o 16:22.
pannaanna pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze😃opiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie 😃ja na zatoki choruje wiec po ptokach 😃 to pewnie moj ostatni etap 😃Ja choruję na przewlekłe nienawidzenie tego typu piosenek... Więc jedyne uczucia, jakie będzie można tam dostrzec to...NIENAWIŚĆ 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
pannaanna pisze:
robertas19 pisze😃opiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie 😃
a ja z mariettą! Nie wiem dlaczego tego nie uwzględniłeś... Nie wiem.
spiewajacamarietta pisze:
pannaanna pisze:robertas19 pisze😃opiero teraz zauważyłem że Przemek rywalizuje z Anią, a Wojtek z Kasią, ostro będzie 😃
a ja z mariettą! Nie wiem dlaczego tego nie uwzględniłeś... Nie wiem.
Ty ze mną? powiedziałabym że ja z Tobą...
leżę w tej piosence totalnie. i jeżeli chodzi o angielski, i o tonację. ogólnie to będziecie się mieli z czego pośmiać 😃 taki jeden plus mojego wykonania tego kawałka 😃
alberto13 pisze:
Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan i zapewniam ze swojej strony, ze losowanie zawsze przebiega w podobny sposob. Zaleznie od potrzeb na karteczkach sa wypisywane loginy uczestnikow, nastepnie te karteczki sa odpowiednio skladane po kilka razy i w taki oto sposob ze wszystkich uczestnikow ( karteczek) losuje sie dwoch, ktorzy pozniej tworza pare 😃 Wszytko robione recznie 😛 z przyporzadkowaniem pary do piosenki bylo troszke inaczej, tzn. w jednej puli byly numerki oznaczjace konkretna piosenke i w drugim numerki oznaczajace dana pare 😛 tyle w temacie 🙂
pannaanna pisze:
alberto13 pisze:Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan i zapewniam ze swojej strony, ze losowanie zawsze przebiega w podobny sposob. Zaleznie od potrzeb na karteczkach sa wypisywane loginy uczestnikow, nastepnie te karteczki sa odpowiednio skladane po kilka razy i w taki oto sposob ze wszystkich uczestnikow ( karteczek) losuje sie dwoch, ktorzy pozniej tworza pare 😃 Wszytko robione recznie 😛 z przyporzadkowaniem pary do piosenki bylo troszke inaczej, tzn. w jednej puli byly numerki oznaczjace konkretna piosenke i w drugim numerki oznaczajace dana pare 😛 tyle w temacie 🙂
,,Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan"
Oj chłopie... Że Ty masz odwagę się przyznać 😃
alberto13 pisze:
pannaanna pisze:alberto13 pisze:Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan i zapewniam ze swojej strony, ze losowanie zawsze przebiega w podobny sposob. Zaleznie od potrzeb na karteczkach sa wypisywane loginy uczestnikow, nastepnie te karteczki sa odpowiednio skladane po kilka razy i w taki oto sposob ze wszystkich uczestnikow ( karteczek) losuje sie dwoch, ktorzy pozniej tworza pare 😃 Wszytko robione recznie 😛 z przyporzadkowaniem pary do piosenki bylo troszke inaczej, tzn. w jednej puli byly numerki oznaczjace konkretna piosenke i w drugim numerki oznaczajace dana pare 😛 tyle w temacie 🙂
,,Ja tu jestem główną osobą od wszelkich losowan"
Oj chłopie... Że Ty masz odwagę się przyznać 😃
A mam 😃
Nie mam nic sobie do zarzucenia 😛
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej