Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
robertas19 pisze:
Acha, co się chciałem zapytać, bo ja będę wraz z pomocą jednej osoby robił stronę z fun clubem iSing, zapiszecie się tam nie???😃
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???Dawaj, zobaczymy
😉A to dopiero 2 marca ci wyślę, dobrze???
Spoko,
Powinieneś był zaznaczyć w regulaminie że spiew powinien sie zaczynać nie póżniej niż 2 sekundy po rozpoczeciu odtwarzania🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze😛otwierdzam.A ty także bedziesz musiała spiewać
😉Ale że co?
Ty nie bierzesz udziału?
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???Dawaj, zobaczymy
Spoko,
Powinieneś był zaznaczyć w regulaminie że spiew powinien sie zaczynać nie póżniej niż 2 sekundy po rozpoczeciu odtwarzania🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:Acha, co się chciałem zapytać, bo ja będę wraz z pomocą jednej osoby robił stronę z fun clubem iSing, zapiszecie się tam nie???😃
ja napewno🙂
![]()
whisper pisze:
jak to dobrze czasem na forum włazić... xDprzynajmniej wiem jakie kryteria musze spelniac xD
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???Dawaj, zobaczymy
Spoko,
A to tylko ich teraz poinformuję na forum😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???Dawaj, zobaczymy
Spoko,
A to tylko ich teraz poinformuję na forum😃
to zdążą nagrania poprawić xD
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze😛otwierdzam.A ty także bedziesz musiała spiewać
😉Ale że co?Ty nie bierzesz udziału?Z tego co się orientuje Bzyku,to biore udział tylko i wyłącznie w Ising Idol.
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:jak to dobrze czasem na forum włazić... xDprzynajmniej wiem jakie kryteria musze spelniac xD
5555
ha ha
Jezeli wiesz na czym polega acapella to chyba żadnego tłumaczenia nie trzeba. Jaka to bedzie walka jak kazdy sobie zapisze głos bez podkładu?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
whisper pisze:
a jak np chcialabym odkaszlnac albo cos w tym stylu i zajeloby mi to ok. 3 sekund to co wtedy? xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej