Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Albo nie co ja będę wszystkich upominał, jesli natrafię znowu na takie nagranie to wykluczę od razu taką osobę z konkursu. A co, też sobie zaszaleję😃 Evelke jeszcze upomniałem za pomocą Filipa
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
Edytowano 24 lutego 2010 o 23:45.
robertas19 pisze:
Albo nie co ja będę wszystkich upominał, jesli natrafię znowu na takie nagranie podczas oceny to wykluczę od razu taką osobę z konkursu. A co, też sobie zaszaleję😃 Evelke jeszcze upomniałem za pomocą Filipa
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
![]()
kacpersky551 pisze:
robertas19 pisze:Albo nie co ja będę wszystkich upominał, jesli natrafię znowu na takie nagranie podczas oceny to wykluczę od razu taką osobę z konkursu. A co, też sobie zaszaleję😃 Evelke jeszcze upomniałem za pomocą Filipa
😃Aż takie chamstwo
😃 Boże
😃
filipzkonopi pisze:
Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂
Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
filipzkonopi pisze:
kacpersky551 pisze:robertas19 pisze:Albo nie co ja będę wszystkich upominał, jesli natrafię znowu na takie nagranie podczas oceny to wykluczę od razu taką osobę z konkursu. A co, też sobie zaszaleję😃 Evelke jeszcze upomniałem za pomocą Filipa
😃Aż takie chamstwo
😃 Boże
😃
Nie płacz😉
Kacpersky551 ®
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂
Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.
Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???
Kacpersky551 ®
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze😛otwierdzam.A ty także bedziesz musiała spiewać
😉Ale że co?
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???
Dawaj, zobaczymy😉
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela🙂Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???Dawaj, zobaczymy
😉A to dopiero 2 marca ci wyślę, dobrze???
Edytowano 24 lutego 2010 o 23:50.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej