Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Albo nie co ja będę wszystkich upominał, jesli natrafię znowu na takie nagranie to wykluczę od razu taką osobę z konkursu. A co, też sobie zaszalejęEvelke jeszcze upomniałem za pomocą Filipa
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
Edytowano 24 lutego 2010 o 23:45.
robertas19 pisze:
Albo nie co ja będę wszystkich upominał, jesli natrafię znowu na takie nagranie podczas oceny to wykluczę od razu taką osobę z konkursu. A co, też sobie zaszalejęEvelke jeszcze upomniałem za pomocą Filipa
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
![]()
kacpersky551 pisze:
robertas19 pisze:Albo nie co ja będę wszystkich upominał, jesli natrafię znowu na takie nagranie podczas oceny to wykluczę od razu taką osobę z konkursu. A co, też sobie zaszalejęEvelke jeszcze upomniałem za pomocą Filipa
Aż takie chamstwo
Boże
filipzkonopi pisze:
Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela
Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
filipzkonopi pisze:
kacpersky551 pisze:robertas19 pisze:Albo nie co ja będę wszystkich upominał, jesli natrafię znowu na takie nagranie podczas oceny to wykluczę od razu taką osobę z konkursu. A co, też sobie zaszalejęEvelke jeszcze upomniałem za pomocą Filipa
Aż takie chamstwo
Boże
Nie płacz
Kacpersky551 ®
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest AccapelaRobert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest Accapela
Robert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.
Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???
Kacpersky551 ®
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka piszeotwierdzam.A ty także bedziesz musiała spiewać
Ale że co?
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest AccapelaRobert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???
Dawaj, zobaczymy
![]()
robertas19 pisze:
filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Ja to sie wogóle dziwię Evelce ze nie wie co to jest AccapelaRobert to jest już wysoka poprzeczka, musisz trzymac ją wysoko.Moge ci wysłać nagrania wszystkich uczestników, bo chciałbym zebyś mi pomógł w odrzuceniu feralnych nagrań kilka godzin przed otwarciem głosowania, zgodzisz się na to???Dawaj, zobaczymy
A to dopiero 2 marca ci wyślę, dobrze???
Edytowano 24 lutego 2010 o 23:50.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej