Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
whisper pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:To nie jest accapela😉Hm... ja w nagraniu nie słyszę podkładu
😃"bez podkładu" a "accapela" to nie to samo Robercik... xDdobrze mówię Tomku?
😜pochwal mnie! xD
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:robertas19 pisze:filipzkonopi pisze:Robercie mam pewne zastrzeżenie co do regulaminu, bo widze że mało kto przestrzega zasad. Chodzi o spiewanie Accapella, wiekszosć spiewa słuchajac podkładu, a to nie jest accapela.a jakich zasad??? o co chodzi???😃reflektuje ktoś na ten specjał ??? xDNp tohttp://ising.pl/nagranie/3j7gmv60nd,I_wanna_dance_with_somebody-Whitney_HoustonTo nie jest accapela
😉Hm... ja w nagraniu nie słyszę podkładu
😃
Ale to nie jest accapela, no chyba że nie przykładasz do tego uwagi.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
aro23 pisze:
whisper pisze:Tomek mnie olał🙁
<pocieszacz> nie łam się😉 jutro będzie gorzej
😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:Tomek mnie olał🙁
Dlaczego?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:whisper pisze:Tomek mnie olał🙁Dlaczego?już nic, myślałam że mnie olałeś
😜ale już nadrobiłeś
😃czuję się doceniona xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Acha, a to muszę zwrócić uwagę Evelce i przesłuchać przesłane nagrania i zobaczyć czy jest accapela czy nie😃 Jesteś spostrzegawczy Filipie, dzięki
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
robertas19 pisze:
Acha, a to muszę zwrócić uwagę Evelce i przesłuchać przesłane nagrania i zobaczyć czy jest accapela czy nie😃 Jesteś spostrzegawczy Filipie, dzięki
😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
robertas19 pisze:
😃
filipzkonopi pisze:
robertas19 pisze:Acha, a to muszę zwrócić uwagę Evelce i przesłuchać przesłane nagrania i zobaczyć czy jest accapela czy nie😃 Jesteś spostrzegawczy Filipie, dzięki
😃
RObert spiewanie acappela to spiewanie bez instrumentów, czyli takze bez podkładu. To ze ktoś zapisuje głos bez podkładu nie klasyfikuje go że zaspiewał accapela.
whisper pisze:
robertas19 pisze:Acha, a to muszę zwrócić uwagę Evelce i przesłuchać przesłane nagrania i zobaczyć czy jest accapela czy nie😃 Jesteś spostrzegawczy Filipie, dzięki
😃
hahah xD
no to mamy przesrane... xD
moze jednak wrocimy do wersji "bez podkladu"? xD
Tomku, no po najnowszym nagraniu raczej byś nie mógł... xD
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
![]()
whisper pisze:
no to mamy przesrane... xDmoze jednak wrocimy do wersji "bez podkladu"? xDTomku, no po najnowszym nagraniu raczej byś nie mógł... xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej