Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
whisper pisz
e:filipzkonopi pisze:No to narobiłem ambarasu🙂namieszałeś Słońce
😃Robercik, żółwiem czy tam żółwicą śmigającym/ą na klawiszach mnie nie przekonasz xD
Teraz to dopiero bede miał fanów, szkoda ze zrobili jawne ocenianie bo jedynki by poleciały odrazu;P
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:filipzkonopi pisze:No to narobiłem ambarasu🙂namieszałeś Słońce
😃Robercik, żółwiem czy tam żółwicą śmigającym/ą na klawiszach mnie nie przekonasz xD
Teraz to dopiero bede miał fanów, szkoda ze zrobili jawne ocenianie bo jedynki by poleciały odrazu;P
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
![]()
filipzkonopi pisze:
Ja zawsze biore na klatę, ha ha
Nie Whisperku ja nie oceniam, ja tylko prowadze ten program, i nieoficjalnie pilnuję czy nie sa łamane zasady gry. A i łapufkarstwo także tępię CBA
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
Ja zawsze biore na klatę, ha ha
Nie Whisperku ja nie oceniam, ja tylko prowadze ten program, i nieoficjalnie pilnuję czy nie sa łamane zasady gry. A i łapufkarstwo także tępię CBA
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kacpersky551 pisze:
filipzkonopi pisze:Ja zawsze biore na klatę, ha ha
Ty nie wiesz ile pieniędzy lewym obrotem poszło😃
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
kacpersky551 pisze:filipzkonopi pisze:Ja zawsze biore na klatę, ha ha
Ty nie wiesz ile pieniędzy lewym obrotem poszło😃
😃
no właśnie😃 juz na nie jednych wyspach byłem za tą kasę
😃
Kacpersky551 ®
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:Ja zawsze biore na klatę, ha haNie Whisperku ja nie oceniam, ja tylko prowadze ten program, i nieoficjalnie pilnuję czy nie sa łamane zasady gry. A i łapufkarstwo także tępię CBAno tak wlasnie patrze co tu o ocenach mowisz😃No wlasnie ostatnio sie jeden chlopczyk czepial na forum ze tu jest osoba ktora pilnuje przestrzegania prawa na forum
😃a ze kiedys mu cos uswiadamiales to od razu z Toba mi sie skojarzylo
😃
filipzkonopi pisze:
Ktory to taki , nie pamietam🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze:Ktory to taki , nie pamietam🙂już nie pamietam o co wtedy poszło, o radio internetowe chyba
😃mateusz jakis, nicku nie pamietam xDale moge znalezc w razie co
😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
Dobra ja zmykam już na Harrego Pottera ostatnia część😃
Dobranoc ludziska😃
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej