Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
kacpersky551 pisze:
naftali pisze:aż mi się skojarzyło takie moje zdjęcie z moją przyjaciółką...
U Nas Pan od historii tak robi jak piszemy sprawdzian😃
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
naftali pisze:
kacpersky551 pisze:naftali pisze:aż mi się skojarzyło takie moje zdjęcie z moją przyjaciółką...
My tak robiłyśmy na wykładzie w zeszłym roku😃 Dziś wrednie obgadywałyśmy pana... miał cudny sweterek i pokaźny brzuszek piwny...
😜
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
bocin pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂NIe ma znaczenia pierwsza z brzegu
🙂Dobry wieczór.
🙂A kamerka obojętnie.Żadna wizerunku nie poprawia xDDokładnie.A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.Kto powiedział, że ma być do iSing?
🙂Robertas... sklep nosi nazwę "Allegro.pl"
🙂Aha... wizerunku nie poprawi, ale lubią pogarszać.
🙂
robertas19 pisze:
naftali pisze:kacpersky551 pisze:naftali pisze:aż mi się skojarzyło takie moje zdjęcie z moją przyjaciółką...
My tak robiłyśmy na wykładzie w zeszłym roku😃 Dziś wrednie obgadywałyśmy pana... miał cudny sweterek i pokaźny brzuszek piwny...
😜
A moja nauczycielka od chemii miała zajebiście duże dekolty xD
Kacpersky551 ®
![]()
ezoteryka pisze:
Podobasz mi się Toruńska Niewiasto. Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawieNo tosz litości...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kacpersky551 pisze:
robertas19 pisze:naftali pisze:kacpersky551 pisze:naftali pisze:aż mi się skojarzyło takie moje zdjęcie z moją przyjaciółką...
😜
A moja nauczycielka od chemii miała zajebiście duże dekolty xD
A Pani od praktyk nie zły fryz😃
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
filipzkonopi pisze:
Jeżeli chodzi o Skypa to tam mozesz ustawiać jakosc obrazu i to będzie miało jakieś tam znaczenie w jakości.
Ale zapewniam cie ze moja kamerka z przed 5 ciu lat da taką sama jakosc jak twoja dzisiaj.
Jezeli miałbym polecić firmę to zdecydowanie Logitech.
Kacpersky551 ®
![]()
filipzkonopi pisze:
Przydała by sie jakaś telenowela bo nudnawo sie ostatnio zrobiła.
Wołać Wojtka, EV, Bocina, będziemy nadawać😉
Edytowano 23 lutego 2010 o 00:19.
Kacpersky551 ®
![]()
bocin pisze:
filipzkonopi pisze:Jeżeli chodzi o Skypa to tam mozesz ustawiać jakosc obrazu i to będzie miało jakieś tam znaczenie w jakości. Ale zapewniam cie ze moja kamerka z przed 5 ciu lat da taką sama jakosc jak twoja dzisiaj. Jezeli miałbym polecić firmę to zdecydowanie Logitech.To nic nie da.🙂Ta, którą mam teraz jest bezfirmowa i psuje... wszystko.
🙂
filipzkonopi pisze:
Przydała by sie jakaś telenowela bo nudnawo sie ostatnio zrobiła.
Wołać Wojtka, EV, Bocina, będziemy nadawać😉
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej