Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂
Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.🙂
Aby sprzedawca mógł ci wybrać jakieś kamerki, które cię interesują musi się dowiedzieć jakie ty masz oczekiwania, bo być może wszedłeś teraz do jakiego hipermarketu, w którym się znajdują setki wymienionego przez ciebie produktu😃
Edytowano 22 lutego 2010 o 23:21.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂
NIe ma znaczenia pierwsza z brzegu🙂
Dobry wieczór.🙂
A kamerka obojętnie.Żadna wizerunku nie poprawia xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂NIe ma znaczenia pierwsza z brzegu
🙂Dobry wieczór.
🙂A kamerka obojętnie.Żadna wizerunku nie poprawia xD
![]()
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂Dobry wieczór.
Dokładnie.
A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂Dobry wieczór.
🙂A kamerka obojętnie.Żadna wizerunku nie poprawia xDDokładnie.A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.I wszystko jasne.Zamykam temat.Buahhaah xD
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂Dobry wieczór.
🙂A kamerka obojętnie.Żadna wizerunku nie poprawia xDDokładnie.A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.I wszystko jasne.Zamykam temat.Buahhaah xD
Podobasz mi się Toruńska Niewiasto.
Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawie
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂Dobry wieczór.
Dokładnie.
A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.
Edytowano 22 lutego 2010 o 23:26.
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂Dobry wieczór.
Podobasz mi się Toruńska Niewiasto.
Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawie
bocin pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.🙂Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
🙂Dobry wieczór.
Dokładnie.
Kto powiedział, że ma być do iSing?🙂
Robertas... sklep nosi nazwę "Allegro.pl"🙂
Aha... wizerunku nie poprawi, ale lubią pogarszać.🙂
Edytowano 22 lutego 2010 o 23:30.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
Allegro.pl znam😃
Z tym wizerunkiem to różnie bywa😃
robertas19 pisze:
kacpersky551 pisze:Allegro.pl znam😃
Ja zauważyłem, że teraz wszyscy praktycznie no może 40% użytkowników nagrywa z kamerkami, no to i ja postanowiłem coś za niedługo nagrać z wspomnianym produktem, ale to będzie oznaczało moją szybką rezygnację z tego portalu xD
aro23 pisze:
robertas19 pisze:kacpersky551 pisze:Allegro.pl znam😃
Ja zauważyłem, że teraz wszyscy praktycznie no może 40% użytkowników nagrywa z kamerkami, no to i ja postanowiłem coś za niedługo nagrać z wspomnianym produktem, ale to będzie oznaczało moją szybką rezygnację z tego portalu xD
Robercik, fanki Ci nie dadzą żyć😛
robertas19 pisze:
kacpersky551 pisze:Allegro.pl znam😃
Ja zauważyłem, że teraz wszyscy praktycznie no może 40% użytkowników nagrywa z kamerkami, no to i ja postanowiłem coś za niedługo nagrać ze wspomnianym produktem, ale to będzie oznaczało moją szybką rezygnację z tego portalu xD
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej