Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.
Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
Aby sprzedawca mógł ci wybrać jakieś kamerki, które cię interesują musi się dowiedzieć jakie ty masz oczekiwania, bo być może wszedłeś teraz do jakiego hipermarketu, w którym się znajdują setki wymienionego przez ciebie produktu
Edytowano 22 lutego 2010 o 23:21.
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
NIe ma znaczenia pierwsza z brzegu
Dobry wieczór.
A kamerka obojętnie.Żadna wizerunku nie poprawia xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
Dobry wieczór.
![]()
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
Dobry wieczór.
Dokładnie.
A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.
![]()
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
Dobry wieczór.
A kamerka obojętnie.Żadna wizerunku nie poprawia xDDokładnie.A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.I wszystko jasne.Zamykam temat.Buahhaah xD
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
Dobry wieczór.
A kamerka obojętnie.Żadna wizerunku nie poprawia xDDokładnie.A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.I wszystko jasne.Zamykam temat.Buahhaah xD
Podobasz mi się Toruńska Niewiasto.
Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawie
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
Dobry wieczór.
Dokładnie.
A dodatkowa informacja dla użytkowników kamerki do potrzeb iSing. Jakiej by sie nie kupiło to jakośc się nie polepszy. Wynika to z ograniczonej ilości przesyłu obrazu.
Edytowano 22 lutego 2010 o 23:26.
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
Dobry wieczór.
Podobasz mi się Toruńska Niewiasto.
Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawie
bocin pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:bocin pisze:A teraz drogie dzieci zmieniamy temat.Nowy brzmi: Kamerka Internetowa dla Bocina... no już, linkujcie mi tutaj, raz raz.
Dobry wieczór.
Dokładnie.
Kto powiedział, że ma być do iSing?
Robertas... sklep nosi nazwę "Allegro.pl"
Aha... wizerunku nie poprawi, ale lubią pogarszać.
Edytowano 22 lutego 2010 o 23:30.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
Allegro.pl znam![]()
Z tym wizerunkiem to różnie bywa
robertas19 pisze:
kacpersky551 pisze:Allegro.pl znam![]()
Ja zauważyłem, że teraz wszyscy praktycznie no może 40% użytkowników nagrywa z kamerkami, no to i ja postanowiłem coś za niedługo nagrać z wspomnianym produktem, ale to będzie oznaczało moją szybką rezygnację z tego portalu xD
aro23 pisze:
robertas19 pisze:kacpersky551 pisze:Allegro.pl znam![]()
Ja zauważyłem, że teraz wszyscy praktycznie no może 40% użytkowników nagrywa z kamerkami, no to i ja postanowiłem coś za niedługo nagrać z wspomnianym produktem, ale to będzie oznaczało moją szybką rezygnację z tego portalu xD
Robercik, fanki Ci nie dadzą żyć
robertas19 pisze:
kacpersky551 pisze:Allegro.pl znam![]()
Ja zauważyłem, że teraz wszyscy praktycznie no może 40% użytkowników nagrywa z kamerkami, no to i ja postanowiłem coś za niedługo nagrać ze wspomnianym produktem, ale to będzie oznaczało moją szybką rezygnację z tego portalu xD
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Wśród nowości do zaśpiewania w tym tygodniu znajdziecie popowo-alternatywny utwór Dawida Podsiadły, wakacyjną propozycję Skolima i Blanki, klasyczny hit Anny Jantar, jeden z najważniejszych utworów Kazika na Żywo oraz jedną z najbardziej poruszających piosenek Michaela Jacksona.
Zobacz więcej