Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
filipzkonopi pisze😛rzydała by sie jakaś telenowela bo nudnawo sie ostatnio zrobiła.
Wołać Wojtka, EV, Bocina, będziemy nadawać😉
Ev śpi, sił nabiera bo jutro premiera😜
Co z Wojtkiem to nie wiem a Bocin jest😜
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
Logitech, i wszystko jasne, przciętny model, nie słuchaj bajerów sprzedawcy. Kup coś za średnia cene🙂
![]()
whisper pisze:
filipzkonopi pisze😛rzydała by sie jakaś telenowela bo nudnawo sie ostatnio zrobiła.Wołać Wojtka, EV, Bocina, będziemy nadawać
😉Ev śpi, sił nabiera bo jutro premiera
😜Co z Wojtkiem to nie wiem a Bocin jest
😜
![]()
bocin pisze:
filipzkonopi pisze:Logitech, i wszystko jasne, przciętny model, nie słuchaj bajerów sprzedawcy. Kup coś za średnia cene🙂O takie coś znalazłem.... Click. ;>
filipzkonopi pisze:
whisper pisze:filipzkonopi pisze😛rzydała by sie jakaś telenowela bo nudnawo sie ostatnio zrobiła.Wołać Wojtka, EV, Bocina, będziemy nadawać
😉Ev śpi, sił nabiera bo jutro premiera
😜Co z Wojtkiem to nie wiem a Bocin jest
😜
Ev to cos ostatnio za dużo spi;P Zapadła w sen zimowy czy jak🙂
Kacpersky551 ®
Kacpersky551 ®
![]()
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
...
![]()
...
![]()
Edytowano 23 lutego 2010 o 00:30.
![]()
filipzkonopi pisze:
ezoteryka pisze😛odobasz mi się Toruńska Niewiasto. Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawieNo tosz litości...
Hmm, troche przegięta interpretacja Ekhm.....
Kacpersky551 ®
ezoteryka pisze:
filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze😛odobasz mi się Toruńska Niewiasto. Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawieNo tosz litości...
Hmm, troche przegięta interpretacja Ekhm.....
Ekhm xP
Kacpersky551 ®
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej