Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
![]()
whisper pisze:
Co z Wojtkiem to nie wiem a Bocin jest😜
![]()
kacpersky551 pisze:
ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze😛odobasz mi się Toruńska Niewiasto. Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawieNo tosz litości... Hmm, troche przegięta interpretacja Ekhm.....Ekhm xPEghm
😃
strelauiczarny pisze:
O czym mowa ?🙂 o kamerkach ?
😃 Ja mam jakiegoś logitecha ale nie uzywam to nie wiem
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
...
![]()
filipzkonopi pisze:
kacpersky551 pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze😛odobasz mi się Toruńska Niewiasto. Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawieNo tosz litości... Hmm, troche przegięta interpretacja Ekhm.....Ekhm xPEghm
😃
To jakiś czarci język?
kacpersky551 pisze:
whisper pisze:filipzkonopi pisze😛rzydała by sie jakaś telenowela bo nudnawo sie ostatnio zrobiła.
Wołać Wojtka, EV, Bocina, będziemy nadawać😉
Ev śpi, sił nabiera bo jutro premiera😜
Premiera jutro w końcu😃
Ale dlaczego akurat z moją Pogodą😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
strelauiczarny pisze:
filipzkonopi pisze:kacpersky551 pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze😛odobasz mi się Toruńska Niewiasto. Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawieNo tosz litości... Hmm, troche przegięta interpretacja Ekhm.....Ekhm xPEghm
😃
To jakiś czarci język?
to odgłosy z kotła😃
Kacpersky551 ®
whisper pisze:
kacpersky551 pisze:whisper pisze:filipzkonopi pisze😛rzydała by sie jakaś telenowela bo nudnawo sie ostatnio zrobiła.
Premiera jutro w końcu😃
a co ma Twoja pogoda do naszej premiery? xD
Kacpersky551 ®
filipzkonopi pisze:
Creative podobno jest dobrą firma. Ja ci mówie z własnego doswiadczenia że Logitech się sprawuje bardzo dobrze. Nie chce ci chwalić czegoś czego nie znam.
Poganiaj po necie i poczytaj recenzje🙂
...
![]()
bocin pisze:
filipzkonopi pisze:Creative podobno jest dobrą firma. Ja ci mówie z własnego doswiadczenia że Logitech się sprawuje bardzo dobrze. Nie chce ci chwalić czegoś czego nie znam.
Poganiaj po necie i poczytaj recenzje🙂
Czytałem.🙂
Są zadowoleni.🙂
strelauiczarny pisze:
whisper pisze:
Zawsze wyczuje ten moment jak o mnie Mowa😃
😃 zawsze
😃
Witaj katarzyno i Witaj Marto🙂)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kacpersky551 pisze:
whisper pisze:kacpersky551 pisze:whisper pisze:filipzkonopi pisze😛rzydała by sie jakaś telenowela bo nudnawo sie ostatnio zrobiła.
Premiera jutro w końcu😃
a co ma Twoja pogoda do naszej premiery? xD
Zależy w jakich godzinach wystąpicie😃
Bo Ja muszę pogodę zapowiedzieć o godnej porze😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
bocin pisze:
filipzkonopi pisze:Creative podobno jest dobrą firma. Ja ci mówie z własnego doswiadczenia że Logitech się sprawuje bardzo dobrze. Nie chce ci chwalić czegoś czego nie znam.Poganiaj po necie i poczytaj recenzje🙂Czytałem.
🙂Są zadowoleni.
🙂
whisper pisze:
zależy kiedy Ev poprawi co miała poprawić😜
bo tylko 1 rzecz została ^ ^
Kacpersky551 ®
...
![]()
filipzkonopi pisze:
bocin pisze:filipzkonopi pisze:Creative podobno jest dobrą firma. Ja ci mówie z własnego doswiadczenia że Logitech się sprawuje bardzo dobrze. Nie chce ci chwalić czegoś czego nie znam.Poganiaj po necie i poczytaj recenzje🙂Czytałem.
🙂Są zadowoleni.
🙂
Damian, tak samo jest dużo zwolenników Logitech jak i Creative. Ja ci bajek nie będę opowiadał że creative jest dobra bo nawet jej w reku nie trzymałem. Wiec z mojej strony logitech jest godny zakupu.
Ty wybierzesz to co dobre dla ciebie, ale specjalnie się nie nastawiaj na jakąs tam "super" jakosć.
filipzkonopi pisze:
kacpersky551 pisze:ezoteryka pisze:filipzkonopi pisze:ezoteryka pisze😛odobasz mi się Toruńska Niewiasto. Dobra uciekam, moze sie jeszcze później pojawieNo tosz litości... Hmm, troche przegięta interpretacja Ekhm.....Ekhm xPEghm
😃
To jakiś czarci język?
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do iSing trafia kolejna porcja nowości, która łączy różne muzyczne światy. Wracamy do Londynu z zespołem Weekend, zaglądamy w intensywne relacje z Sobelem, stawiamy na autentyczność z Kacperczykiem i Vito Bambino, celebrujemy styl z Modelkami, a także sięgamy po kultowy numer Nirvany, który zdefiniował brzmienie lat 90. Sprawdź nowości i zaśpiewaj po swojemu.
Zobacz więcej