Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
pawlunio1990 pisze:
Haha, miałem pisać znak pokoju 😃 Ale Kaspo szybszy😛Ale ludzie nauczcie się pisać w miarę po polsku bo mnie to razi! 🙂 Ja rozumiem, że można bez polskich znaków czy z małej litery, ale żeby jebać takimi błędami?! No i "ty" zamiast "Ty" ? 😃
J.B. (Jacek)
gucio25 pisze:
laska nieznam cie ale sie ogarni i wstaw normalną fote buhahaha 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
gucio25 pisze:
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
kaspo pisze:
gucio25 pisze:laska nieznam cie ale sie ogarni i wstaw normalną fote buhahaha 🙂
to nie byl zart. Zamknij sie prostaku.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
gucio25
gucio25 pisze:
ragazzo occhi cielo.
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
jacekklo86 pisze:
pawlunio1990 pisze:Haha, miałem pisać znak pokoju 😃 Ale Kaspo szybszy😛Ale ludzie nauczcie się pisać w miarę po polsku bo mnie to razi! 🙂 Ja rozumiem, że można bez polskich znaków czy z małej litery, ale żeby jebać takimi błędami?! No i "ty" zamiast "Ty" ? 😃
a czy to lekcja ortografi i pisowni - nie ( powiem ci tak napewno sam robisz bledy, to po co to wytykasz ) ...jezeli jestes bezbledny i ich nie popelniasz to masz masz prawo do takich uwag, a jesli nie to... ?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
gucio25
pepper pisze:
chyba dawno bana nie bylo?
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
pawlunio1990 pisze:
jacekklo86 pisze😛awlunio1990 pisze:Haha, miałem pisać znak pokoju 😃 Ale Kaspo szybszy😛Ale ludzie nauczcie się pisać w miarę po polsku bo mnie to razi! 🙂 Ja rozumiem, że można bez polskich znaków czy z małej litery, ale żeby jebać takimi błędami?! No i "ty" zamiast "Ty" ? 😃 a czy to lekcja ortografi i pisowni - nie ( powiem ci tak napewno sam robisz bledy, to po co to wytykasz ) ...jezeli jestes bezbledny i ich nie popelniasz to masz masz prawo do takich uwag, a jesli nie to... ?Masz rację. Adorujmy się nawzajem. Jestem grzeszny. Nie mam prawa rzucić w Ciebie kamieniem.
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!