Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
gucio25 pisze:
whisper to pocholere piszesz że ktoś chandluje ciałem wiesz co lepiej pomyśl dwa razy i napisz ok nic do ciebie niemam ja tylko stwierdzam fakt jaka jesteś niechce cie obrażać bo to nie w moim stylu poprostu to żart był z moją siostrą a ty widze uwierzyłaś no sory ale nieznasz sie na żartach
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
gucio25
gucio25 pisze:
whisper noto masz peszka możesz mi jechać zwisa mi to 🙂
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ragazzo occhi cielo.
pawlunio1990 pisze:
Haha, miałem pisać znak pokoju 😃 Ale Kaspo szybszy😛Ale ludzie nauczcie się pisać w miarę po polsku bo mnie to razi! 🙂 Ja rozumiem, że można bez polskich znaków czy z małej litery, ale żeby jebać takimi błędami?! No i "ty" zamiast "Ty" ? 😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
pawlunio1990 pisze:
Haha, miałem pisać znak pokoju 😃 Ale Kaspo szybszy😛
Ale ludzie nauczcie się pisać w miarę po polsku bo mnie to razi! 🙂 Ja rozumiem, że można bez polskich znaków czy z małej litery, ale żeby jebać takimi błędami?! No i "ty" zamiast "Ty" ? 😃
gucio25
gucio25
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!