Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
J.B. (Jacek)
lukaszseminara pisze:
robi sie ostro 😃
kocham to! xd
kasiu :d
moze byc lancuch?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
gucio25
-chyba jestem w raju
-raj ma wieksze cycki
whisper pisze:
lukaszseminara pisze:robi sie ostro 😃kocham to! xdkasiu :dmoze byc lancuch?hahah xDo lancuch to Angele pytaj 😜w koncu to jej sowa 😜Jacku, dziekuje.No mimo ze sie nie zgadzamy w wielu kwestiach to jednak nic do Ciebie nie mam.Cywilizowany narod w koncu 😜
J.B. (Jacek)
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
ragazzo occhi cielo.
gucio25 pisze:
bo dlamnie to chore jest skoro sie nieznasz na żartach paniusiu to poco piszesz i dlaczego mamy wyjść z forum chyba ono jest dla wszystkich tak uważam żarty są poto by sie śmiać jak mówi przysłowie śmiech to zdrowie lepiej sie śmiać niż płakać
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
jacekklo86 pisze:
whisper pisze:lukaszseminara pisze:robi sie ostro 😃kocham to! xdkasiu :dmoze byc lancuch?hahah xDo lancuch to Angele pytaj 😜w koncu to jej sowa 😜Jacku, dziekuje.No mimo ze sie nie zgadzamy w wielu kwestiach to jednak nic do Ciebie nie mam.Cywilizowany narod w koncu 😜
ale wiesz jedno ci powiem ....jednak przeciwne poglady przyblizaja do siebie 😘 hehe
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!