Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 24 grudnia 2009 o 01:27.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
pawlunio1990 pisze:
PS1. Ja Cię Marysiu kocham - jak siostrę oczywiście 😛
ragazzo occhi cielo.
wlodi79 pisze:
jacekklo86 pisze:whisper pisze:lukaszseminara pisze:robi sie ostro 😃kocham to! xdkasiu :dmoze byc lancuch?hahah xDo lancuch to Angele pytaj 😜w koncu to jej sowa 😜Jacku, dziekuje.No mimo ze sie nie zgadzamy w wielu kwestiach to jednak nic do Ciebie nie mam.Cywilizowany narod w koncu 😜 ale wiesz jedno ci powiem ....jednak przeciwne poglady przyblizaja do siebie 😘 hehekurde nie wiedziałem o tym--sprytne--sprawdziło ci sie to juz jacku w życiu
J.B. (Jacek)
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
jacekklo86 pisze:
wlodi79 pisze:jacekklo86 pisze:whisper pisze:lukaszseminara pisze:robi sie ostro 😃kocham to! xdkasiu :dmoze byc lancuch?hahah xDo lancuch to Angele pytaj 😜w koncu to jej sowa 😜Jacku, dziekuje.No mimo ze sie nie zgadzamy w wielu kwestiach to jednak nic do Ciebie nie mam.Cywilizowany narod w koncu 😜 ale wiesz jedno ci powiem ....jednak przeciwne poglady przyblizaja do siebie 😘 hehekurde nie wiedziałem o tym--sprytne--sprawdziło ci sie to juz jacku w życiutak ...odpowiadam dlaczego...bo jesli sie ma te same poglady to nie ma sie o czym dyskutowac a jak ludzie nie maja o czym dyskutowac to nie rozmawiaja a. jezeli chodzi o przeciwnosci ...to kurcze czlowiek moglby gadac godzinami i przekonywac o swoich racjach ( nie poglady polityczne) ...przeciwsnosci zawsze sie przyciagaja do siebie 🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
jacekklo86 pisze:
wlodi79 pisze:jacekklo86 pisze:whisper pisze:lukaszseminara pisze:robi sie ostro 😃kocham to! xdkasiu :dmoze byc lancuch?hahah xDo lancuch to Angele pytaj 😜w koncu to jej sowa 😜Jacku, dziekuje.No mimo ze sie nie zgadzamy w wielu kwestiach to jednak nic do Ciebie nie mam.Cywilizowany narod w koncu 😜 ale wiesz jedno ci powiem ....jednak przeciwne poglady przyblizaja do siebie 😘 hehekurde nie wiedziałem o tym--sprytne--sprawdziło ci sie to juz jacku w życiu
tak ...odpowiadam dlaczego...bo jesli sie ma te same poglady to nie ma sie o czym dyskutowac a jak ludzie nie maja o czym dyskutowac to nie rozmawiaja a. jezeli chodzi o przeciwnosci ...to kurcze czlowiek moglby gadac godzinami i przekonywac o swoich racjach ( nie poglady polityczne) ...przeciwsnosci zawsze sie przyciagaja do siebie 🙂
gucio25
kolobolo1 pisze:
HAhaha JOl poszukamy npierscionka!Ale musisz pamientac o lanuchach i zimowkach 😃 No Witoj Kasiu 😘*I wszyscy Witojcie, bo sie nie przywitawszy... ; )
ragazzo occhi cielo.
kaspo pisze:
jacekklo86 pisze:wlodi79 pisze:jacekklo86 pisze:whisper pisze:lukaszseminara pisze:robi sie ostro 😃kocham to! xdkasiu :dmoze byc lancuch?hahah xDo lancuch to Angele pytaj 😜w koncu to jej sowa 😜Jacku, dziekuje.No mimo ze sie nie zgadzamy w wielu kwestiach to jednak nic do Ciebie nie mam.Cywilizowany narod w koncu 😜 ale wiesz jedno ci powiem ....jednak przeciwne poglady przyblizaja do siebie 😘 hehekurde nie wiedziałem o tym--sprytne--sprawdziło ci sie to juz jacku w życiutak ...odpowiadam dlaczego...bo jesli sie ma te same poglady to nie ma sie o czym dyskutowac a jak ludzie nie maja o czym dyskutowac to nie rozmawiaja a. jezeli chodzi o przeciwnosci ...to kurcze czlowiek moglby gadac godzinami i przekonywac o swoich racjach ( nie poglady polityczne) ...przeciwsnosci zawsze sie przyciagaja do siebie 🙂fizycy jadrowi to wymyslili! naprawde!
J.B. (Jacek)
lukaszseminara pisze:
kolobolo1 pisze:HAhaha JOl poszukamy npierscionka!Ale musisz pamientac o lanuchach i zimowkach 😃 No Witoj Kasiu 😘*I wszyscy Witojcie, bo sie nie przywitawszy... ; )mowisz jak zosia *_*
,Jezeli Człowiek jest gotów zaryzykowac... widok z drugiej strony zapiera dech w piersiach,,
gucio25 pisze:
whisper to pocholere piszesz że ktoś chandluje ciałem wiesz co lepiej pomyśl dwa razy i napisz ok nic do ciebie niemam ja tylko stwierdzam fakt jaka jesteś niechce cie obrażać bo to nie w moim stylu poprostu to żart był z moją siostrą a ty widze uwierzyłaś no sory ale nieznasz sie na żartach
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!