Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
whisper pisze:
hahah xD"hello", nie zwykłam darzyć sympatią osoby, które zachowują się tak jak Ty ostatnio więc "hello" ;]
J.B. (Jacek)
![]()
whisper pisze:
Włodi! uwielbiam Cię za Twoją ostatnią wypowiedź!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
jacekklo86 pisze:
whisper pisze:hahah xD"hello", nie zwykłam darzyć sympatią osoby, które zachowują się tak jak Ty ostatnio więc "hello" ;]
myslisz ze ciebie tutaj kochaja..powiem ci wprost jakos cie nie kcoham...hehe i te moje wypowiedzi typu skarbie byly bez celowe
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
jak dla mnie to bądź nawet synem prezydenta. Mam to w poważaniu ;]Ja tam nie mam żadnego "wspaniałego magicznego świata", który mógłby mi zniknąć i nie mam pojęcia jak to się ma do tematuAle spoko, nie pierwszy raz piszesz nie na temat więc pominę ten wątek Twojego wyczerpującego monologu.Miej sobie dziewczynę, nawet kota czy co tam chcesz- nie interesuje mnie to.Nie wiem jaki jesteś prywatnie i póki co nie chce tego wiedzieć bo Twoje zachowanie tu, na forum, mnie odpycha.Tyle w temacie.
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
jestes i tak zadufana w sobie...nie wiem ale jakos nie darze cie sympatia ...przesadzilas z swoimi wypowiedziami ...i to tak ze jakos nie czuje do ciebie przyjazni...wiedze ze lubisz byc chyba nie lubiana ...nie wiem czy masz duzo przyjaciol...ale z tego co skumalem je3stes bardzo nie szczera
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
jacekklo86 pisze:jestes i tak zadufana w sobie...nie wiem ale jakos nie darze cie sympatia ...przesadzilas z swoimi wypowiedziami ...i to tak ze jakos nie czuje do ciebie przyjazni...wiedze ze lubisz byc chyba nie lubiana ...nie wiem czy masz duzo przyjaciol...ale z tego co skumalem je3stes bardzo nie szczeraheh, to tylko Twoje odczucia i jak już powiedziałam wcześniej- nie zależy mi na Twojej opiniiOj wierz mi, przesadzać to ja dopiero mogę zacząć
Póki co jeszcze jestem opanowana.Nie zależy mi na Twojej przyjaźni. A co do szczerości to mogę być jeszcze bardziej szczera ale przypuszczam, że nie zrozumiałbyś ani słowa z mojej wypowiedzi
A o przyjaciół się nie martw, mam sporą gromadkę prawdziwych przyjaciół
J.B. (Jacek)
![]()
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej