Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
odd pisze:
Moja się kręci w lewo, przynajmniej tak mi się wydaje.Pewnie będzie mi się dziś śniła.🙁
Edytowano 7 listopada 2009 o 00:22 przez moderatora.
J.B. (Jacek)
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
odd pisze:Moja się kręci w lewo, przynajmniej tak mi się wydaje.Pewnie będzie mi się dziś śniła.🙁
brak mi slow ...co to pierdoły...ludzie badzcie normalnie a nie uciekacie w sowj jakis odizolowany swiat
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
J.B. (Jacek)
![]()
jacekklo86 pisze:
jak tak dalej bedzie wroce do spolecznoisci czata
Edytowano 7 listopada 2009 o 00:25.
whisper pisze:
jacekklo86 pisze:odd pisze:Moja się kręci w lewo, przynajmniej tak mi się wydaje.Pewnie będzie mi się dziś śniła.🙁 brak mi slow ...co to za pierdoły...ludzie badzcie normalnie a nie uciekacie w sowj jakis odizolowany swiatgdybys byl na tyle inteligentny zeby przejrzec inne wątki to wiedzialbys o co chodzi... -.-'
Edytowano 7 listopada 2009 o 00:28 przez moderatora.
J.B. (Jacek)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
Włodi! uwielbiam Cię za Twoją ostatnią wypowiedź!😃
Edytowano 7 listopada 2009 o 00:28 przez moderatora.
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
kochana ok ...ale sami widzisz ze tu jest denno...nie wiem ...rozumiem nie nawidzicie mnie ale jak mnie cholera brakuje na czacie to wtedy piszecie jak tu nudni itp i wysylacie mi widomosci do mojego profilu zebym sie pjawil ...0ok zjawiam sie ale wy jakos nie zamierzacie wchodzi w dyskusje...do kolegi - wiem ze nikt mnie tu nie trzyma ale czasami czlowiek chcialby popisac z znieznajomym ..pogadac i w ogole
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
jacekklo86 pisze:kochana ok ...ale sami widzisz ze tu jest denno...nie wiem ...rozumiem nie nawidzicie mnie ale jak mnie cholera brakuje na czacie to wtedy piszecie jak tu nudni itp i wysylacie mi widomosci do mojego profilu zebym sie pjawil ...0ok zjawiam sie ale wy jakos nie zamierzacie wchodzi w dyskusje...do kolegi - wiem ze nikt mnie tu nie trzyma ale czasami czlowiek chcialby popisac z znieznajomym ..pogadac i w ogolepo pierwsze: nie "kochana"po drugie: ja do Ciebie nie wypisuję żebyś się tu pojawiał więc nie uogólniaj. Raz ktoś dla beki napisał i tyle w temacie.po trzecie: chcesz popisać ze znajomymi to zachowuj minimum kultury w stosunku do innych. I chodzi mi tu o ogół Twojego zachowania.
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej