Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
dzis juz zrealizowalem i bylo zajebiscie..po alkolo gadalismy o wszystklich o perspektywach rzyciowcyh ...o dzierwczynach ...bylo super ale niestety po imprezce3 kazdy poszerdl w swoja stronewhisper pisze:
Droga wolna!😃
J.B. (Jacek)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
nie o to Jacku nam chodzilo
J.B. (Jacek)
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
błagam ludzie, proszę Was jeszcze raz, pójdzie ktoś za mnie na jutrzejszy zjazd, bo prawo to jeszcze lubię, ale informatyki to ja nie zniosę🙂))
J.B. (Jacek)
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
whisper pisze:
kaspo pisze:to ja ide przeczekac to cos bo sam nie wiem juz jak to nazwaczostawiasz mnie tu?🙁
robertas19 pisze:
Ale jesteś tego pewna Kasia i Jacek, bo ten koleś od infy tłumaczy Nam wszystko od początku, czyli co to jest Word, itd. jakbyśmy byli zacofani🙂)
J.B. (Jacek)
kaspo pisze:
whisper pisze:kaspo pisze:to ja ide przeczekac to cos bo sam nie wiem juz jak to nazwaczostawiasz mnie tu?🙁
przeczekaj razem ze mna, na jakims innym temacie😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dołączają nowe piosenki. Na liście znajdziecie emocjonalny utwór Wiktorii Kidy z albumu „Księga Żywiołów”, kultowy klasyk Roda Stewarta, charakterystyczny soulowy numer Amy Winehouse oraz ponadczasowy przebój Anny Jantar.
Zobacz więcej