Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
jacekklo86 pisze:
uwierz mi ze moja dziewczyna wie ze tak pisze do kolezanek czy na czacie czy forum ...
jacekklo86 pisze:
zdaje sobie sprawe ze jakby czytala to co pisze to bym mial przerabane ale na szczescie tego nie czyta haha
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
jacekklo86 pisze:
nie bo nizej chyba spasc nie moge ....dlatego kochana twoj poziom jest poza moim zasiegiem
bocin pisze:
jacekklo86 pisze:uwierz mi ze moja dziewczyna wie ze tak pisze do kolezanek czy na czacie czy forum ...jacekklo86 pisze:zdaje sobie sprawe ze jakby czytala to co pisze to bym mial przerabane ale na szczescie tego nie czyta hahaMógłbyś się zdecydować.
J.B. (Jacek)
![]()
whisper pisze:
Włodi, no pewnie, że możesz
Nawet w profilu mam wpisane "Kasia"
Wersji "Katarzyna" używam tylko w urzędach itp
odd pisze:
jacekklo86 pisze:nie bo nizej chyba spasc nie moge ....dlatego kochana twoj poziom jest poza moim zasiegiemCóż za riposta!Jak mi udowodnisz, że prezentujesz wyższy poziom ode mnie? No, proszę!
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
nie bo nizej chyba spasc nie moge ....dlatego kochana twoj poziom jest poza moim zasiegiem
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
odd pisze:
jacekklo86 pisze:nie bo nizej chyba spasc nie moge ....dlatego kochana twoj poziom jest poza moim zasiegiemCóż za riposta!Jak mi udowodnisz, że prezentujesz wyższy poziom ode mnie? No, proszę!
J.B. (Jacek)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
jacekklo86 pisze:nie bo nizej chyba spasc nie moge ....dlatego kochana twoj poziom jest poza moim zasiegiempowiem tylko tak: Nie jesteś godny stąpać po ziemi, po której szła MaryśWięc jeżeli DALEJ uważasz, że jesteś w stosunku do wszystkich "fajny" to teraz masz dowód, że jednak tak nie jest
J.B. (Jacek)
jacekklo86 pisze:
bocin pisze:jacekklo86 pisze:uwierz mi ze moja dziewczyna wie ze tak pisze do kolezanek czy na czacie czy forum ...jacekklo86 pisze:zdaje sobie sprawe ze jakby czytala to co pisze to bym mial przerabane ale na szczescie tego nie czyta hahaMógłbyś się zdecydować.![]()
a umiesz cztyac ...jesli tak to nie wiem o co ci biega
whisper pisze:
a nie ma za co Włodi
J.B. (Jacek)
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
bocin pisze:
jacekklo86 pisze:bocin pisze:jacekklo86 pisze:uwierz mi ze moja dziewczyna wie ze tak pisze do kolezanek czy na czacie czy forum ...jacekklo86 pisze:zdaje sobie sprawe ze jakby czytala to co pisze to bym mial przerabane ale na szczescie tego nie czyta hahaMógłbyś się zdecydować.a umiesz cztyac ...jesli tak to nie wiem o co ci biegaA czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego, o czym tu piszesz?I czy w ogóle Ty umiesz czytać?Mam wrażenie, że źle analizujesz swoje własne słowa.
J.B. (Jacek)
whisper pisze:
No to może zapytajmy większościCiekawe ile osób przyznało by rację mnie a ile Tobie
J.B. (Jacek)
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazł się taneczny utwór Shakiry z filmu Zwierzogród 2, biesiadny przebój zespołu Baciary, refleksyjna propozycja Budki Suflera, eurodance’owy klasyk Eiffel 65, poruszająca ballada Tiny Turner oraz jeden z największych klubowych hitów Rihanny. Wybierz coś dla siebie i nagraj własną wersję.
Zobacz więcej