mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 252, Postów: 1322
25 stycznia 2011 o 18:41
Zgłoś do moderacji
Ja wychodzę z założenia, iż jeśli kogoś ranking drażni czy mało obchodzi - to na niego nie zagląda
🙂 Nie ma co robić z igły widły. Niestety jak jest z tym rankingiem każdy widzi. Nie masz ''fanów'' na ising to w rankingu Cię nie ma...proste
😛 Jeśli ktoś jest dobry w tym, co robi to i tak prędzej czy później zostanie dostrzeżony. Peace!
🙂
Ja jestem tu by się dobrze bawić, mam nadzieję, iż większość z Was też
🙂 pozdrawiam
<<''Break Me, Shake Me''>>
26 stycznia 2011 o 13:38
Zgłoś do moderacji
Moje zdanie na ten temat ? No cóż-ja bawię się tylko w śpiewanie, bardzo lubię to robić całe życie, nie śpiewam tu dla poklasku, ale miło mi, jak komuś się spodoba mój głos---zabawy typu ranking dnia, itp. mnie nie interesują, ...zauważyłam jakieś " kombinacje", ale nie przywiązuję do tego wagi, bo nie jestem tu po to, aby wdawać się w jakieś sprawki niezbyt jasne, choć w zupełności przyznaję Ci rację, Gwiazdeczko"----to tylko młodzi ludzie chcą tu coś osiągnąć---a tacy, jak ja----tylko śpiewają ---Pozdrawiam serdecznie !!!
Elżbieta
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
26 stycznia 2011 o 23:25
Zgłoś do moderacji
Ci co tak namiętnie skarżą się na ranking dnia niech się wezmą do porządnej pracy, a nie tylko użalać się nad sobą, każdy potrafi to zrobić, ale żeby były jakieś efekty to nikomu to nie przyjdzie do głowy!! Nie było czegoś takiego jak ranking dnia było źle, teraz jest i znowu źle, niektórzy to są jak dzieci - egoiści, nie dość, że się portal stara, to i tak chcą wiecej, a najlepiej to wszystko zagarnąć do siebie.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
27 stycznia 2011 o 02:23
Zgłoś do moderacji
robertas19 przeczytaj dokładnie moją pierwszą wypowiedź, bo odwróciłeś totalnie jej sens...ale nie wnikam już, ja już wcześniej napisałam, zamykam ten temat, bo co niektórzy nie umieją czytać ze zrozumieniem...żegnam...
2 lutego 2011 o 21:21
Zgłoś do moderacji
Czy wkurzają was w Rankingu Dnia piosenki lub raczej "piosenki", w których ktoś pokręci dupskiem, zawyje, poudaje, że śpiewa, że jest śmieszny i staje się NAGRANIEM DNIA?
Czy nie irytują was takie MAFIE?
Dzisiaj kolejne gówno - http://ising.pl/nagranie/14jc4dh3nuu,Duffy-Mercy - zajmuje wysokie, bo aktualnie 8 miejsce, w Rankingu Dnia.
Może portal iSing.pl powinien stworzyć poza Rankingiem Dnia coś w rodzaju SZIT DNIA?
Bo wyróżnienie w postaci Nagrania Dnia, nie jest już teraz wyróżnieniem.
Wygrywa nie ten, co najlepiej śpiewa, a ktoś kto ma więcej PSIAPSIÓŁ ;]
Wpisujcie się tutaj, może przedstawię to w formie PETYCJI głównym szychom tego portalu i w końcu coś z tym zrobią!
Pozdrawiam
Franek Stachyra
PS. Miałem inny wątek, ale mi go zamknęłi i polecili ten 😃
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
mortygirl kobieta, 42
MARS
Nagrań: 252, Postów: 1322
3 lutego 2011 o 09:59
Zgłoś do moderacji
Artur święta prawda. Jednak jak widać nic w tej kwestii nie zrobimy a naprawdę szkoda się denerwować
😉 Ci co chcą głosować, niech głosują
🙂 Ranking kojarzy mi się jednak z najlepszymi nagraniami. Choć z drugiej strony są gusta i guściki, każdemu ma prawo podobać się coś innego
😉 Może niektórym przy głosowaniu słoń na uczy nadepnął? lol
<<''Break Me, Shake Me''>>
aneta96 kobieta, 28
Gdynia
Nagrań: 0, Postów: 89
3 lutego 2011 o 10:32
Zgłoś do moderacji
Może i mało kto liczy się z moją opinią ze względu na to że mam 14 lat ale również mam słuch więc tę opinię wyraże.
Franku, te dzieci mnie rozwaliły. i nie chodzi tu wcale o wokal który również był denny, ale o ten cyrk i spam. nie chodzi tu tez o ranking dnia ale o to że te dzieci nie akceptują żadnej negatywnej opini jaką niektórzy dobrzy ludzie ujawniają.
Tu jest kolejny beznadziejny 'isingowy skowronek' -->http://ising.pl/nagranie/3jgj04rvfc,Ania_Wyszkoni-Z_cisza_posrod_czterech_scian
Najgorsze jest to że kiedy już ktoś zamiast pisać jak to większość ma w zwyczaju 'świetnie", 'oh, ah, czekam na kolejne nagranie', albo 'twój głos przyprawia mnie o orgie na stole', pisze co naprawde o tym myśli, to dziecko wyjeżdza na niego z mordą zeby 'zaśpiewał lepiej' itp. A wielkie kółko fanów szitu dalej daje dziecku same 6-stki choc nie widzi dopisku w ocenie 'lepsze od oryginału' a niewinni ludzie mają coś takiego w 'podobnych nagraniach' ; /
ajrin kobieta
Nagrań: 59, Postów: 72
3 lutego 2011 o 13:12
Zgłoś do moderacji
sajgonka pisze:
Nie znam osoby- póki co- która by usuneła swoje nagranie będąc na stronie głownej.
Ja tak zrobiłam bo uwazałam ze był ktoś lepszy ode mnie !
Pozdrawiam wszystkich serdecznie -irenka
3 lutego 2011 o 14:09
Zgłoś do moderacji
aneta96 pisze:
Może i mało kto liczy się z moją opinią ze względu na to że mam 14 lat ale również mam słuch więc tę opinię wyraże.
Franku, te dzieci mnie rozwaliły. i nie chodzi tu wcale o wokal który również był denny, ale o ten cyrk i spam. nie chodzi tu tez o ranking dnia ale o to że te dzieci nie akceptują żadnej negatywnej opini jaką niektórzy dobrzy ludzie ujawniają.
Tu jest kolejny beznadziejny 'isingowy skowronek' -->http://ising.pl/nagranie/3jgj04rvfc,Ania_Wyszkoni-Z_cisza_posrod_czterech_scian
Najgorsze jest to że kiedy już ktoś zamiast pisać jak to większość ma w zwyczaju 'świetnie", 'oh, ah, czekam na kolejne nagranie', albo 'twój głos przyprawia mnie o orgie na stole', pisze co naprawde o tym myśli, to dziecko wyjeżdza na niego z mordą zeby 'zaśpiewał lepiej' itp. A wielkie kółko fanów szitu dalej daje dziecku same 6-stki choc nie widzi dopisku w ocenie 'lepsze od oryginału' a niewinni ludzie mają coś takiego w 'podobnych nagraniach' ; /
Tak, dlatego dla dzieci stworzono MINI ISING, żeby się nie obrażali o to, że kiedy nagrają gówno i ktoś im daje niską ocenę 😉
Przecież nie chodzi o to, że kiedy patrzymy na wiek - 9 latek - daję mu 6, orgia na stole (dobre) i tak dalej, tylko daję tak jak uważam.
A inni szóstkii, super, och ach i tak dalej, żeby nie robić komuś przykrości.
Czy gdyby taki dzieciak w kamerze śpiewał i srał na obraz, to tez by ktoś mu dał 6? 😉
Racja jest jak dupa. Każdy ma swoją.
3 lutego 2011 o 16:39
Zgłoś do moderacji
Ja mam 12 lat i przeczytałam całą waszą wypowiedź. O co tyle hałasu. Jeśli chcecie aby nagrania ludzi na serio uzdolnionych - GŁOSUJCIE! Założyłam to konto aby się bawić i poznać opinię o moim głosie po części. Czasem na serio wkurzają mnie komentarze typu "Super" lub "Pięknie" i 6/6 do wykonań które na nie nie zasługują. A więc weźcie się w garść i zacznijcie wybierać sami na kogo warto głosować i dodawać do rankingu. WY MACIE PRAWO WYBIERAĆ WIĘC WYBIERAJCIE I NIE BĘDZIE TEGO CAŁEGO CYRKU.!!!
W życiu liczą się tylko chwile...
3 lutego 2011 o 21:31
Zgłoś do moderacji
Tylko że największym bólem na ising mini jest to że tam jest tyle piosenek co kot na płakał (69 - przeliczyłam co do jednej) i 9 latki przerzucają się na ising. Nie jestem najstarsza ale też i nie najmłodsza tak jak ty aneta96. Ale też mam słuch muzyczny (uczyłam się w szkole muzycznej pół roku - przez to że miałam za dużo zajęć musiałam zrezygnować - a teraz uczę się prywatnie grać na gitarze) i jak słuchałam tego nagrania http://ising.pl/nagranie/3jgj04rvfc,Ania_Wyszkoni-Z_cisza_posrod_czterech_scian
(które z resztą już jest usunięte) musiałam to po kilku sekundach jej fałszy wyłączyć.
W życiu liczą się tylko chwile...