Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 25 stycznia 2011 o 00:10.
Edytowano 25 stycznia 2011 o 00:06.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
Tyle już było kontrowersji i zakładanych tematów o rankingu dnia że łohohohoo... ale te tematy jak do tej pory nic nie zmieniły i chyba nic nie zmienią 🙂
Edytowano 25 stycznia 2011 o 00:26.
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
gwiazdeczka2929 pisze:
owszem wlodi mnie też w sumie to rybka, ale skoro już taki Ranking istnieje, to warto by coś zmieniać od czasu do czasu...🙂
wlodi pisze:
gwiazdeczka2929 pisze:owszem wlodi mnie też w sumie to rybka, ale skoro już taki Ranking istnieje, to warto by coś zmieniać od czasu do czasu...🙂
A czym sie tak dziołcha przejmujećie ? nic na to nie poradzimy >
jezdem pewien że ranking zależy od liczby znajomych i od fikcyjnych kont,gdzie ludzie sie podbijają sami,ale tak jak powiedzioł,niech se wygrywają,zdobywają szczyty ,mnie to rybka i niech sie bawią-powodzonka 🙂
sajgonka pisze:
Nie do końca sie zgodze... miałam kiedyś nagranie, mając staż zdaje sie 2-3 miesięczny na tym portalu i naprawde niewielu ludzi w zakładce "znajomi" ...
ameliia pisze:
Zgadzam się z Gwiazdeczką, ponieważ każdy powinien mieć taką szansę...w końcu to zabawa, ale zawsze robi się wtedy miło, gdy takie wyróżnienie "dopadnie" kogoś z Nas...a szansę powinien mieć każdy...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej