ameliia kobieta
Nagrań: 1, Postów: 9
25 stycznia 2011 o 02:26
Zgłoś do moderacji
czy wy macie po 12 lat ?bo tak własnie sie zachowujecie
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
25 stycznia 2011 o 02:26
Zgłoś do moderacji
osa100 pisze:
sluchajcie-tu nie jest gg zeby sobie pisac kto kogo lubi,kocha czy bzyka-tutaj jest mowa o rankingu a nie o kochaniu-czy wy kur... nie umiecie czytac tematów..ech szkoda słów-jesli marta chodzi o twój temat zgadzam sie z tobą w 100% nie raz i nie dwa pisalam innym ze wygrywaja tutaj wiekszosci osoby które mają w ciul znajomych i nie chodziło o głos tylko o znajomosci i piekny wygląd... takze ciesze sie ze taki temat zostal w końcu poruszony
a czy pani nie potrafi rozmawiać na poziomie?
🙂
nie..?
🙁
szkoda..;(
to kur** będziemy dalej się lubić, kochać i nawet bzykać...;(
Konto usunięte
25 stycznia 2011 o 02:27
Zgłoś do moderacji
osa100 pisze:
sluchajcie-tu nie jest gg zeby sobie pisac kto kogo lubi,kocha czy bzyka-tutaj jest mowa o rankingu a nie o kochaniu-czy wy kur... nie umiecie czytac tematów..ech szkoda słów-jesli marta chodzi o twój temat zgadzam sie z tobą w 100% nie raz i nie dwa pisalam innym ze wygrywaja tutaj wiekszosci osoby które mają w ciul znajomych i nie chodziło o głos tylko o znajomosci i piekny wygląd... takze ciesze sie ze taki temat zostal w końcu poruszony
czy wy kur... wa nie umiecie wyszukiwać tematów ktore powtarzaja sie od czasu powstania rankingu ??
Teraz schowaj się do wlasnej kieszeni i pogłaskaj swoja nogę... Moje zasmiecanie nie jest w zadnym stopniu gorsze niz ten wątek...
"Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo "
25 stycznia 2011 o 02:27
Zgłoś do moderacji
Ej weźcie wyluzujcie już wszyscy...zachowujecie się jak małe dzieci, przesłanie tego tematu miało być inne, więc prosiłabym o nie pisanie głupot...o wiele chyba nie proszę...zakładając ten temat myślałam, że odpowiedzi będą inteligentnych ludzi, a Wy prowadzicie jakieś chore gierki...to nie czas i miejsce, więc bardzo proszę o zakończenie tych potyczek...dziękuję za uwagę
🙂
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
25 stycznia 2011 o 02:28
Zgłoś do moderacji
woyotus pisze:
osa100 pisze:sluchajcie-tu nie jest gg zeby sobie pisac kto kogo lubi,kocha czy bzyka-tutaj jest mowa o rankingu a nie o kochaniu-czy wy kur... nie umiecie czytac tematów..ech szkoda słów-jesli marta chodzi o twój temat zgadzam sie z tobą w 100% nie raz i nie dwa pisalam innym ze wygrywaja tutaj wiekszosci osoby które mają w ciul znajomych i nie chodziło o głos tylko o znajomosci i piekny wygląd... takze ciesze sie ze taki temat zostal w końcu poruszony
czy wy kur... wa nie umiecie wyszukiwać tematów ktore powtarzaja sie od czasu powstania rankingu ??
Teraz schowaj się do wlasnej kieszeni i pogłaskaj swoja nogę... Moje zasmiecanie nie jest w zadnym stopniu gorsze niz ten wątek...
<lol2>
leżę i kwiczę....
😃
udało Co się Kochanie wywołać mój uśmiech..
😘
Zgłoś do moderacji
woyotus to proszę bardzo przytocz mi dosłownie taki sam temat
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Zgłoś do moderacji
ameliia pisze:
A pani ma 80?
bo zachowuje się pani, jakby pani miała...
Konto usunięte
25 stycznia 2011 o 02:29
Zgłoś do moderacji
ameliia pisze:
Konto usunięte
25 stycznia 2011 o 02:30
Zgłoś do moderacji
gwiazdeczka2929 pisze:
woyotus to proszę bardzo przytocz mi dosłownie taki sam temat
samemu poszukać ciężko ?? głowa boli ??
ameliia kobieta
Nagrań: 1, Postów: 9
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
25 stycznia 2011 o 02:31
Zgłoś do moderacji
http://ising.pl/forum/temat/2617/ranking_dniaczy_to_ma_sens?hl=ranking+dnia
http://ising.pl/forum/temat/2190/dlaczego_pozwalacie_na_cos_takiego_?hl=ranking+dnia
http://ising.pl/forum/temat/1791/smutna_prawda_o_dnia_piosence?hl=ranking+dnia
nie identyczne, ale podobne..;]
wystarczyło odświeżyć..
25 stycznia 2011 o 02:31
Zgłoś do moderacji
wyobraź sobie Wojtek, że szukałam i nie znalazłam więc skoro twierdzisz, że taki temat już jest o takim samym przesłaniu udowodnij...
25 stycznia 2011 o 02:32
Zgłoś do moderacji
skoro podobne, to nie identyczne te dwa wyrazy znaczą zupełnie coś innego...
Konto usunięte
Zgłoś do moderacji
ameliia pisze:
nieudana czy ty jestes nie dokołysana?????
Amelio czy twoje relacje z psem nie są przypadkiem zbyt bliskie ?
osa100 kobieta, 44
Nagrań: 580, Postów: 6
Zgłoś do moderacji
potrafie rozmawiac na poziomie ale z ludźmi którzy zasługują na to a nie z takimi pustakami jak wy-i nie warto odbijać piłeczki bo to tylko świadczy o waszym małym myśleniu .... żegnam...dzieci -spać bo późno