Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nataliie
Magda :)
Nataliie
![]()
madzia9112 pisze:
no też racja...😉 ale prawdę mówiąc miałam chwile zwątpienia... - już miałam się wrócić i wyjść z tego tłumu (ale nawet nie dałoby rady
😜 )
Jury do dupy ale nie powiem- niektórzy ludzie zajebiści😃
Nataliie
![]()
nataliie pisze:
ej własnie a kto ma byc w jury? bo ja sie pogubiłam juz
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
whisper pisze:
co Wam powiem to Wam powiem... strata czasu.
Bydło się tak pchało, że w pewnym momencie byłam wręcz niesiona z tłumem. Oczywiście bluzgi z każdej strony, każdy się wydzierał, pchał itd. Drzwi otwierali chyba raz na godzinę czy coś w tym stylu. Organizacyjnie w sumie dali radę. Jedyne co mnie wkurzało to to, że wszedłeś, zaśpiewałeś 3 linijki i heja. Zmarnowany dzień, stracony czas...
No i oczywiście wszystko ustawione ;]
Trzymam tylko kciuki za Jadwigę bo była genialna!😉
Pozdrawiam ludzi, z którymi koczowałam pod wejściem i tych, którzy siedzieli ze mną w środku.
Tylko dzięki Wam ten dzień nie był aż taki zły😜
😉
whisper pisze:
Bydło się tak pchało, że w pewnym momencie byłam wręcz niesiona z tłumem. Oczywiście bluzgi z każdej strony, każdy się wydzierał, pchał itd. Drzwi otwierali chyba raz na godzinę czy coś w tym stylu. Organizacyjnie w sumie dali radę. Jedyne co mnie wkurzało to to, że wszedłeś, zaśpiewałeś 3 linijki i heja. Zmarnowany dzień, stracony czas...
Pozdrawiam ludzi, z którymi koczowałam pod wejściem i tych, którzy siedzieli ze mną w środku.
😉
Nemo est casu bonus
whisper pisze:
😉
michauu pisze:
Ustawione tzn ?😛 napisz coś więcej
😛
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
halamadrid pisze:
whisper pisze:co Wam powiem to Wam powiem... strata czasu.
😉
Ja też tam byłem😃 Yeah
😃
mart pisze:
3 linijki? ;o Ja zaśpiewałam zwrotkę jednej piosenki oraz zwrotkę i refren drugiej piosenki. A gdzie byłaś w sali przesłuchań? Na górze, czy na tym dolnym piętrze?
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
whisper pisze:
michauu pisze:Ustawione tzn ?😛 napisz coś więcej
😛
przejda te osoby, ktore mialy jakies wtyki ;]
i troche ludu dla przypalu. proste
![]()
whisper pisze:
mart pisze: 3 linijki? ;o Ja zaśpiewałam zwrotkę jednej piosenki oraz zwrotkę i refren drugiej piosenki. A gdzie byłaś w sali przesłuchań? Na górze, czy na tym dolnym piętrze?
na samiuskiej gorze. jakies dwie kobitki siedzialy w komisji.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to czas, gdy muzyka nabiera szczególnego brzmienia: ciepłego, radosnego i pełnego magii. Dlatego przygotowaliśmy Świąteczne Wyzwanie – wspólną akcję pełną kolęd, zimowych przebojów i wyjątkowych niespodzianek.
Zobacz więcej