Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Magda :)
madzia9112 pisze:
no u mnie było nieźle. Był koleś którego poproszono o zaśpiewanie piosenki po angielsku. Powiedział że może zaśpiewać tylko refren... i zaczął : "Hallelujah, hallelujah... " i koniec😃
Nemo est casu bonus
Edytowano 14 stycznia 2011 o 23:21.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
![]()
halamadrid pisze:
madzia9112 pisze:no u mnie było nieźle. Był koleś którego poproszono o zaśpiewanie piosenki po angielsku. Powiedział że może zaśpiewać tylko refren... i zaczął : "Hallelujah, hallelujah... " i koniec😃
HAHAHAHAHAAH O boże jaki typ!!!!!!!!!! Nie wyrobię.
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
michauu pisze:
halamadrid pisze:madzia9112 pisze:no u mnie było nieźle. Był koleś którego poproszono o zaśpiewanie piosenki po angielsku. Powiedział że może zaśpiewać tylko refren... i zaczął : "Hallelujah, hallelujah... " i koniec😃
HAHAHAHAHAAH O boże jaki typ!!!!!!!!!! Nie wyrobię.
Zdarza się😛
😃
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
[..] szukamy nowych dróg w ten gorszy czas..
zabrakło wiary nam i siły w nas
pod lepszym niebem odnajdziemy się [..] ♫♪
madzia9112 pisze:
No ale też stres czasami powoduje, że wszystko się blokuje😉 ja np. mało brakowało i bym zapomniała tekstu, i teraz sobie myślę, że mogłam się w ogóle nie stresować
a... przed występem wygolić sobie połowę głowy, pomalować ją na zielono i zrobić sobie makijaż ala wiedźma😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Nemo est casu bonus
whisper pisze:
a coś w okolicach 20 widziałam kolesia z zielonymi włosami xD
Nemo est casu bonus
halamadrid pisze:
A mnie cieszy fakt, iż można było sobie wybrać piosenkę. Chciałem zaśpiewać Buble'a i było mi to dane. Zaśpiewałem naprawdę dobrze, trafiłem w każdy dźwięk. A to że mam za mało techniki to nie jest problem. Poćwiczę i za rok dam czadu🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!