Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
michauu pisze:
czokomysz pisze:michauu pisze:czokomysz pisze:http://www.youtube.com/watch?v=l4cVU01K05I nie wiem czy było ale wrzucam🙂
I jak po castingu ?😛
Palec złamany i żebra prawie że odgniecione, ale byłam przygotowana psychicznie na to więc nie byłam bardzo zawiedziona ani zła🙂
Hmm. . .a jak ci poszło ? ile śpiewałaś piosenek ?😛 napisz coś więcej
:-)
![]()
kwiatuszek8999 pisze:
michauu pisze:czokomysz pisze:michauu pisze:czokomysz pisze:http://www.youtube.com/watch?v=l4cVU01K05I nie wiem czy było ale wrzucam🙂
I jak po castingu ?😛
Palec złamany i żebra prawie że odgniecione, ale byłam przygotowana psychicznie na to więc nie byłam bardzo zawiedziona ani zła🙂
Hmm. . .a jak ci poszło ? ile śpiewałaś piosenek ?😛 napisz coś więcej
Wybrali kolesia który zrobił z siebie pajaca i kompletnie nie umiał śpiewać a było wiele osób w mojej dziesiątce co śpiewało, pięknie czysto..
![]()
czokomysz pisze:
Powiem Ci, że moim zdaniem w naszej grupie była inna dziewczyna, która śpiewała o niebo lepiej, ale tamta, która została wyglądała raczej bardziej "telewizyjnie" i miała bardzo ładną twarz, to na pewno też ma duży wpływ, jak kto wygląda w kamerze. Kamera była jedna, duża i nagrywała, bo przyglądałam się uważnie po tym jak ktoś zarzucił, że atrapy dają😛
![]()
czokomysz pisze:
Dokładnie. Ale ustaliłam sobie z góry, że jadę tam tylko po to, żeby później nie mieć do siebie pretensji i nawet podświadomie nie myślałam, żeby coś z tego było więc czuję się bardzo dobrze oprócz tego, że jestem zmęczona🙂
Magda :)
madzia9112 pisze:
Witam wszystkich!
Ten casting to dla mnie jakieś wielkie nieporozumienie😜 Nie dość, że jestem cała poobijana, to nie wypowiem się na temat samego castingu. Chyba właśnie liczyła się w 90% sama prezentacja a nie głos. Zresztą szanowne jury zamiast słuchać gadało i pani po lewej potrafiła tylko mówić "dziękuję", nawet dobrze nie słuchając, kogo posłuchała- ten miał szczęście. No przepraszam bardzo...
😕 i ile osób o wiele zdolniejszych traci szansę ?!
Pozdrawiam koleżankę z Tarczyna😃 czekałyśmy razem w tym tłumie
😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Grudzień to czas, gdy muzyka nabiera szczególnego brzmienia: ciepłego, radosnego i pełnego magii. Dlatego przygotowaliśmy Świąteczne Wyzwanie – wspólną akcję pełną kolęd, zimowych przebojów i wyjątkowych niespodzianek.
Zobacz więcej