Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nie wszystko co sie mysli nadaje sie do mowienia, ale wszystko co sie mowi nadaje sie do myslenia !
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
Hm... czy mi się zdaje, czy tutaj offtop jest robiony, na luźne gadki jest przeznaczony ten pierwszy temat, gdzie się odbywały zapisy tak dla ścisłości 🙂
Acha, jednak jedna osoba zostanie przeze mnie zdyskwalifikowana, bo coś wypatrzyłem 🙂
wojtasinskiii.
Nie wszystko co sie mysli nadaje sie do mowienia, ale wszystko co sie mowi nadaje sie do myslenia !
jankomuzykant pisze:
ktos pisal o kebabie, jak kebab to najlepszy w Gliwicach na Rynku 🙂
Edytowano 4 stycznia 2011 o 21:04.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
jankomuzykant pisze:to musi nam Piotr napiec 😃o to to! 😃Piotrek, do garów! xD
Edytowano 4 stycznia 2011 o 21:05.
jankomuzykant pisze:
Piotr, ale przy garach mozna spiewac, radosna tworczosc bedzie , nie zdyskwalifikuja 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej