Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nie wszystko co sie mysli nadaje sie do mowienia, ale wszystko co sie mowi nadaje sie do myslenia !
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
robertas19 pisze:
Hm... czy mi się zdaje, czy tutaj offtop jest robiony, na luźne gadki jest przeznaczony ten pierwszy temat, gdzie się odbywały zapisy tak dla ścisłości
Acha, jednak jedna osoba zostanie przeze mnie zdyskwalifikowana, bo coś wypatrzyłem
wojtasinskiii.
Nie wszystko co sie mysli nadaje sie do mowienia, ale wszystko co sie mowi nadaje sie do myslenia !
jankomuzykant pisze:
ktos pisal o kebabie, jak kebab to najlepszy w Gliwicach na Rynku
Edytowano 4 stycznia 2011 o 21:04.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
jankomuzykant pisze:to musi nam Piotr napieco to to!
Piotrek, do garów! xD
Edytowano 4 stycznia 2011 o 21:05.
jankomuzykant pisze:
Piotr, ale przy garach mozna spiewac, radosna tworczosc bedzie , nie zdyskwalifikuja
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej