Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Nie wszystko co sie mysli nadaje sie do mowienia, ale wszystko co sie mowi nadaje sie do myslenia !
mruq pisze:
Kurcze, zeby przyznac te punkty to serio trza miec silne nerwy 😛
<<''Break Me, Shake Me''>>
jankomuzykant pisze:
Piotr, dobry przepis, jednak chyba gastronomia Tobie lepiej wychodzi 😃
mortygirl pisze:
Piotrek i co najlepszego zrobiłeś? narobiłeś mi smaka 😃
piotrek1945 pisze:
mortygirl pisze: Piotrek i co najlepszego zrobiłeś? narobiłeś mi smaka 😃
no wiesz😛 liczyłam na gofry do łóżka 😛 :d
no przecież masz przepis 😃 do roboty ! 😃
mortygirl pisze:
piotrek1945 pisze:mortygirl pisze: Piotrek i co najlepszego zrobiłeś? narobiłeś mi smaka 😃 no wiesz😛 liczyłam na gofry do łóżka 😛 :d no przecież masz przepis 😃 do roboty ! 😃no wiesz liczyłam na gofry do łóżka 😛 :d :]
piotrek1945 pisze:
mortygirl pisze😛iotrek1945 pisze:mortygirl pisze: Piotrek i co najlepszego zrobiłeś? narobiłeś mi smaka 😃 no wiesz😛 liczyłam na gofry do łóżka 😛 :d no przecież masz przepis 😃 do roboty ! 😃no wiesz liczyłam na gofry do łóżka 😛 :d :]
nie zaczynaj 😜 😃
mortygirl pisze:
piotrek1945 pisze:mortygirl pisze😛iotrek1945 pisze:mortygirl pisze: Piotrek i co najlepszego zrobiłeś? narobiłeś mi smaka 😃 no wiesz😛 liczyłam na gofry do łóżka 😛 :d no przecież masz przepis 😃 do roboty ! 😃no wiesz liczyłam na gofry do łóżka 😛 :d :] nie zaczynaj 😜 😃i znowu będę ta najgorsza 😛 lolps:Irlandia też już punktowała🙂 To był ciężki orzech do zgryzienia
Edytowano 4 stycznia 2011 o 20:35.
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Hm... czy mi się zdaje, czy tutaj offtop jest robiony, na luźne gadki jest przeznaczony ten pierwszy temat, gdzie się odbywały zapisy tak dla ścisłości 🙂
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej